Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam priliku slusati je uzivo, svira fantasticno...
da čujem bas, bas, bas, bas,...
da vidim ruke gore!!!
Shrek 2 komfi movie kada dobijes i kada šiklja iz tebe i oni komadi
JJJJJUH
Belma Lulic
Dajte mi moga balju zvanog BAaAaAaALO
Nije ovo baljo
Blago našoj filharmoniji na ovolikim virtuozima, cudim se kako uspiju pored tolikih turneja u filharmoniji još i da TEZGARE. Ovo je sami vrh naše kulturne scene. BRAVOOOOO MAESTROOOOO
Kojih crnih turneja daj mi dvije u zadnjih pet godina svaka ti cast
Nije losa djevojka...al jedna je legenda na violini na nasim prostorima: Momcilo Moma Stanojevic. Ko voli zvukove violine, zna o cemu pricam. Meni omiljena: https://www.youtube.com/watch?v=4PWtk3bDSi8
Svaka ti cast Lejlo ;)
Naslov koji mi je uljepsao jutro, iskreno.
...eo jedna od andrije i bondovki, ne da sviraju, nego odnesoše :) https://www.youtube.com/watch?v=UzlDttf1dkw
...btw, čekam lika5555 da me pofali kako sam "urban" :)))
...tu je neđe, viri ali šuti :)))
Violinistica i virtuoz koja mora posebno naglašavati da ne svira turbo folk je rinaka a ne virtuoz i muzičar. Izvinjavam se na otvorenosti, ali nazovimo stvari pravim imenom.
Skontao sam da su najbolji i najrealniji komentari članova oni koji dobiju podjednak broj pozitivnih i negativnih reakcija. To je najčešće komentar koji je najbliže istini.