Muzika
10

VIP ulaznice za koncert 2Cellosa u Sarajevu gotovo rasprodane

Klix.ba
Stjepan Hauser i Luka Šulić - 2Cellos oduševili su brojnu publiku diljem svijeta, a 13. septembra će i Sarajevo, gdje će, sudeći po dosadašnjem zanimanju, svirati fanovima iz cijele BIH.

Odmah po objavi datuma sarajevskog koncerta, organizatori su zatrpani su upitima o rezervacijama i kupovini ulaznica.

"Opet naglašavamo da se ulaznice ne mogu rezervisati jer su već u prodaji - na platou Skenderija, BKC-u i kupikartu.ba. Također, preporuka je svima da prate naše medijske partnere Klix.ba, Bljesak.info, TV1, RSG i Antenu Sarajevo jer ćemo uskoro za njih imati lijepo iznenađenje", otkrio je Elvir Lilo Hadžijamaković, PR koncerta.

Odmah nakon njihovog nastupa u Domu mladih, zabava će se preseliti u gala restoran "Četiri sobe gospođe Safije", gdje će biti održan VIP party s "Cellosima" za one s VIP ulaznicama, koje se prodaju u ograničenoj količini i gotovo su rasprodane.

"Ostao je još jedan mali broj ovakvih ulaznica, stoga ako se želite družiti s Cellosima i nakon koncerta -požurite", poručio je Lilo.

2Cellos, pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma, u Sarajevo stižu iz Londona i završavaju svoju evropsku turneju, čija je sljedeća stanica Ljubljana 28. lipnja.