Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP ljudino! I dalje ostajes legenda!
Kemo valja stat na sudnjem danu pred Allaha..... i bit pitan za namaz,post,zekat,hadz....
Joooj kad mi ovi bogomoljci pocnu pizdit' fino mi muka dodje... Semire radi ono sto mislis da ti vjera nalaze, pusti mrtvog covjeka, kako te nije stid.
Vrh
Citam razne komentare da je sad vec rahmetli Kemica bio vise hrvat nego Bosanac, da je svasta pricao o Bosni, na kraju covjek ima pravo da zivi gdje hoce a to da je nesto lose pricao o BiH ja licno nisam nikad cuo. Uglavnom Kemo ce mi ostati u lijepom sjecanju.
Kemo je uvijek bio i ostao Bosanac, Sarajlija... biće i sahranjen tu gdje pripada. E sad što se čovjek u nekom momentu razočarao, nije nažalost jedini koji se nije uklopio u ovaj današnji primitivizam, kriminal, nepotizam, nacionalizam...
PRIJE SVEGA ČOVJEK, HUMANISTA HVALA TI ZA SVE KEMO !