Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku vam jebem svima
pa sta i ako je srbija dosla druga.. jebote nes se sad ubiti zbok toga.. i bolji su bili :D
desi sta radis
desi sta radis
komentar
Plakao sam kad je bosna dala Srbima 12 bodova i to za ukradenu Pjesmu
ja mislim da je fudo borac veliki, sreca pa srbi ne pobjedise oni koji su glasali za njih iz bosne su bez pameti nezaboravite sta su nam uradili jebem li im sve
jebem mater svima koji su za zeljku majku vam srbsku jebem pokazat ce vama bosanci jednog dana sta je bosna
deen je super sano sto je ovo vec postala EUROPOLİTİKA a onaj zeljko majku mu ... .... ... Samo naprijed deen... SRETNO
deen je super sano sto je ovo vec postala EUROPOLİTİKA a onaj zeljko majku mu ... .... ... Samo naprijed deen... SRETNO
dans sam docekala deena na aerodromu i sretna sam pravo.. napila sam se ko guzica.. deen me je odusevio a pogotovo njegov mercedes. a tata mu je super,svidja mi se.. a sad salu na stranu... deen je bio super i fala mu sto nas je predstavljao. drago mi je sto sam ga vidjela... pjana sam al znam sta pricam....eto toliko
yeah! I'm gonna be your fan! I usually don't like gayish men but you were an absolut exception! I wanna come to Sarajevo to listen to you... right here from Finland!
sta to znace tri prsta?!
e, jest mi drago sto ga je din popusio.. haha mikrofona ne vidio vise u zivotu, smradu pederski. brukas bosanski narod!!
i da, zaboravih reci...trebe su nam bile najbolje..:))),