Pogledajte galeriju
109

Vanna proslavila 30 godina karijere velikim koncertom u Sarajevu

D. J.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica – Vanna, u sklopu svoje turneje "VANNA – 30 godina karijere“ održala je solistički koncert u Sarajevu, u prostoru Bosanskog kulturnog centra.

Vlasnica jednog od najupečatljivijih vokala u čitavoj regiji svoju bogatu 30-godišnju karijeru odlučila je proslaviti i u glavnom gradu naše zemlje.

Vanna je na sceni BKC-a izvela najveće hitove iz svog bogatog muzičkog opusa – od onih starih iz vremena ET-a, poput legendarne "Tek je 12 sati", "Ne traži ljubav" ili "Da ti nisam bila dovoljna", pa sve do popularnih pjesama "Kao da me nema", "Daj mi jedan dobar razlog”, "Ja imam snage za to“ i novih hitova "Puna memorija”, "Loš trenutak”, "Pjesma o tebi“ i mnogih drugih.

U svojoj bogatoj karijeri, Vanna je dijelila je koncertnu pozornicu s brojnim uglednim orkestrima i umjetnicima, a 2018. godine, pjevala je zajedno s Andreom Boccelijem na njegovom velikom koncertu u Areni Zagreb. Dobitnica je i brojnih prestižnih glazbenih nagrada, višestruka i dugogodišnja dobitnica muzičke nagrade Porin, koju je i prošle godine osvojila kao najbolji ženski vokal.