Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorazdani carsijaneri su posebni mnogo ih je otislo posle rata braneci BiH oseknuti od drzave..na pozicijama skupstini i vjecu su seljacine koje masakriraju grad..Novi gradonacelnik je mlad momak i obrazovan pokusava se nositi sa tim ljudima.koji neznaju 2 ulice prije rata..i nadamo se da ce se vratiti sjaj koji je Gorazde imalo od 99 do 2010 godine..jel seljadije je puna opstinska zgrada a vlada bpk gluvo bilo.
Je li istina da u Gorazdu taksisti preuzimaju vlast?
Helem nejse bi trebali izdati knjigu tipa kako od normala pjesama doći do retardiranih.
Zona isključenja…
kakva je to tradicionalna gorazdanska nosnja.
Festival Prijateljstva može biti jedino ako nijedan Srbin tu ne bude.Pozdrav iz Dalmacije BHHR❤❤
Lijepo nase Gorazde ❤️⚜️👏
Gordazde izgleda muci istu muku kao Banja Luka ( Krajina ).Sarajevo ( Foca i generalno, Podrinje ) Tuzla ( Podrinje i ostali sljam ) Nastavi niz........Nista protiv tih ljudi, ali protiv onoga sto su donjeli, imam motku gonjivu.Dosli diVji istjerali pitome.Mic po Mic.2014-2021.
Goražde drzava