Tokom odmora u Španiji
0
Umro legendarni gitarista Gary Moore
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neeee
Hvala vam za objavljivanje vijesti. Pozitivno sam iznenadjen. Steta ogromna za muzicki svijet i muziku generalno. R.I.P. legendo. Hvala ti za sve predivne pjesme i momente uz njih!
Legendo počivaj u miru. Ovo je vijest za Midnight blues..:(
R.I.P. Gary...
zasto bas ti :(
Otis\'o je svak\' ko valja... RIP
prvi LP koji sam kupio bio je Tin Litty Black Roze
ostavio si veliki trag iza sebe...pocivaj u miru
tuzno
veliki, veliki gubitak za svjetsku muzicku scenu... ostavio si ogroman opus najkvalitetnijih djela i muziku punu ljubavi, da te sve generacije pamte...zao mi je svih koji su uskraceni da te cuju uzivo... Neka ti je laka crna zemlja/rahmet ti dusi/R.I.P./kako god/... steta, velika steta...
BREGOVIĆU UMRI I TI...ŽIDOVE
LAHKA TI ZEMLJA LEGENDO I DA TI SE GORAN BREGOVIĆ PRIDRUŽI KOLIKO SUTRA DA MALO GNJIDI POKAŽEŠ KOJU NEBESKU SOLAŽU.
Povecao sam IQ Mens ti ima stara (sada sam provjerijo) a Menzu ti je tata polozio ( Moram ti saopstiti Ja sam ti otac a ti si na mamu gl..up)
garyje gospodin jerima osjecaj za muziku a i ne pjeva lose taman onolko dobro kolko je potrebno da podcrta svaki solo divne pjesme je komponovao nek pociva u miru
Prerano si otišao KRALJU
Moja nana pita zna li ko kad je t.e.v.h.i.d?
Povecacu ti procenat free