Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nepredvidjene tehnicke okolnosti" je suplja prica....Malo im je bila zinula guza. Ne prodaju se karte, Skenderija je bila nerealno previsoko ocekivanje i misljenje o samom sebi i svojoj "velicini"... Ipak je to jedna mala alter grupa, sa ponekom dobrom pjesmicom.
I oni su postali zesca komercijala
Bila nedavno kad su u Bugojnu u KSC-u nastupali. Ja bih opet. ^^
da je došao neki turbofolk cirkus iz srbije skenderija bi bila dupke puna ovako... sars... skromni dom mladih. objektivna sarajevska publika!
oni su moderna dzigera za mlade sa svojim unca-unca ritmovima. slicno dubioza kolektivu. nema to vise veze sa pop ili rock muzikom. moderni narodnjaci za svadbe
Bio sam prosli put sa đevojkom kad su pjevali u Domu mladih... Ali bas su kasnili,a jadnica morala ranije kuci,taman ona otisla,a oni dosli,meni jos bolje bilo...Da mi nije bilo,ne bi mi bila bivsa đevojka.
eh taj S.A.R.S :/