Nakon razilaska s "Dubiozom"
0
U proljeće samostalni album Adise Zvekić
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji su bili kao gluho doba
Adisa, Adis, Almir i Hajduk su sigurno stara skola i veliki potencijal na muzickoj sceni. Ja sam ih kao dijete gledao na kamberovicima na temeljima danasnjeg shopping centra i dobro se sjecam Adisinog vokala. Siguran sam da ce na njenom albumu doci jos vise do izrazaja i zelim joj puno srece. Zao mi je sto nije vise zajedno sa gore nabrojanim, jer oni koji su u Zenici pratili sve njih tokom ovih godina znaju da su oni zajedno obiljezili jendu eru. Sada je vrijeme za nesto novo i siguran sam da ce i Dubioza i Adisa napraviti sigurno dobre stvari. Komentari koji vrijedjaju su zaista nepotrebni. Nekome se moze ne svidjati ono sto Adisa ili Dubioza radi, ali ovakve ruzne rijeci....pa nije ratni zlocinac. Sretno Adisa...ja nisam tvoja familija, ali cu sigurno kupiti tvoj album ;)
zelim mnogo srece i nestrpiljivo cekam album!!!:-)
Ko moze napisati tako energican tekst pun mrznje prema Adisi nego neko od clanova dubioze, dakle 007 ( a ja ti nicka) : citiram te : \"ADISA STOKO NEZENSTVENA KOSPICARSKA, \" pa drug stvarno, mislim...zar bi jedan prosjecan fan dubioze mogao napisati nesto ovako, NEMA SANSE i zato svi vi dubiozni ako vec morate, daj malo prikrijte to :)) pozdrav
bio sam sad na koncertu, dubioza vise nije ni blizu kao nekad, zao mi je a to kaze i sva moja ekipa, samo nastojanja da izvuku nesto sto su nekad tek poceli stvarat,
Adisa, samo naprijed! Nicaze je uz tebe!
Meni se cini da u ovim komentarima ovdje, a narocito negativnim i protiv Adise, ucestvuju i clanovi Dubioze. Nije mi samo jasno kako Adisin brat ostaje pjevati u Dubiozi, a oni mu sestru vrijedjaju i provaljuju gdje god stignu?! Ima li ikakvog digniteta u tebi brate??? Ispadni faca i odjebi lovu, pa napusti Dubiozu. I zastiti sestru.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. cim stignete, brisite ovog izkompleksiranog sotonskog agenta sretni praznici :) seta se aleksa santic mostarom. kraj neke kafane sjede dvije kafandzije i dobacuju: \"napisel se sta aleksa?\" taki smo mi narod, sha cesh..
Dobro je vi laici u muzici.Adisa je vrlo perspektivna pjevacica sa jako dobrim glasom.NIje tjelom svjetski poznata jana niti cana ali ima fantastican glas i siguran sam da ce album zabiljeziti uspjeh!
e jesu gladni oni majmuni iz dubioze ,ubacili i harmoniku i folk itmove samo daj para ,ma sranje brate ko ono moze slusat
ADISA STOKO NEZENSTVENA KOSPICARSKA, STA SE BONA SAMA OVOLIKO HVALIS? HAHAHA, PA I CORAV VIDI DA SAMU SEBE OVUDA BRANIS, SMJESNA SI! SVE OVO SI SAMA PISALA, KOFOL RAJA TE BRANI, HAHAHA I SATRO RAJA ZAINTERESIRANA DA KUPE TVOJ ALBUM?! HAHAHAHAHA.... BICE REAKCIJE: \"ADISA??? KO JE FUCKING ADISA???\" KRETENU! MRSH STOKO!
koja kravetina
mudro zbori adisa. sretno dalje, reci nam slobodu!:
Steta nije sto je Adisa otisla iz Dubioze, nego sto su u Dubiozi takvi odnosi u kojima se sve svelo na lovu i komercijalu i u kojoj par ljudi ucjenjuje sve ostale. Ne bi me cudilo da se Dubioza prijavi na Eurosong, jer tolika zelja za komercijalnim, popularnim i lovom jos odavno nije vidjena kod nas. A kao i Laka nam prodaju suplju o alternativi. Dok god i Laka i Dubioza nose na koncertima kreacije sminkerskog Kao Pao Su tima nabijem ih sve skupa na neku stvar!
najbolji zenski vokal u BiH, a i sire, jedinstvenog senzibiliteta... radujem se albumu i svirkama!! :)