Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende!!!
napokon da se pocnu vracati pravi bendovi juupppiiiiii
super... sto se komentara tice dobro je imati razlicite stavove samo sto primitivci komentarima brzo ubace trecu kategoriju..no svaka cast za PUNKT
sta ovo sve novi likovi samo jedan iz stare ekipe nidje veze samo ime punkt ostalo karne
da li ove smiju slušati djeca iznad 7 godina?
po komentarima se vidi ko dolazi na ovaj klix, sve go djil.lkos koji je sarajevo prije rata vidjo samo na razglednicama, šta bi sa sarajevskom alter scenom, raznim subkulturama /punk, ghotic,metal, hc/, oni su svi vani nažalost već 20-ak godina i onda se čudimo što je država gdje jeste, kada je punkt vrh muzike, onda samo možeš zamisliti ostale, e jadna majko, jadnijeh svatova. Kad je zadnji put vidjen grafit hc/sa, neće još minimum 1000 godina..
Postoji jarane!!! Moj i tvoj nick name ;)
postoji, ali ta grupa je sada u spavacoj tvoje mame
postoji li retardinarija grupa od ove, pitam se ja?
@SS Studio 1 je na socijalnom kod interexa. Pogkedaj http://www.studio1.ba/en/
Nema Ebnera, obecavajuce!
dje mu dodje taj studio prvi put cujem
Ulaz besplatan :))))
dje je studio ? :O