Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kont'o tuzlanski univerzitet, pa Angela Merkel
Ovaj isti Messi.
Mogu misliti kakva sreća kada su im se ovi javili... svaka čast, ipak neko negdje sluša našu muziku..slučajno ili ne :)
potrebno je muziku prezentirati pa ce je ljudi slusati. sa dva benda sam svirao po evropi i da su bili bolji međuljudski odnosi sigurno bi i napravili nesto. vjeruj da smo znali nakon koncerta npr u stokholmu, prodati preko 100 demo cd-ova. potrebno je vjerovati i napredovati (muzicki se obrazovati. ne zaledit se na jednom zanru ili jednom bendu). i svaki dan sebi reci "JA MOGU". proputovao sam cijelu evropu sa gitarom, bez podrške stranke :)
pusti se tezgarenja po švedskoj gdje sviraš "narodne i zabavne" covere :) ovde pričamo o originalnom autorskom radu kojem portali i mediji malo daju priliku da se čuju.. ustvari nikako :) plus što ovo nije muzika za šire mase... mnogo je zabavnije skupljat klikove na deena i božu nego nekome dati šansu da se oglasi :) @nalix
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zvuce kao The Police, za siromasne. Ali opet zelim puno srece i uspjeha !
hsahshahsahshahsahhahahahahahahahha
A cemu losi komentari, momci su bar dobro usmjereni. Neko ljepse lice muzicke scene, za razliku od hajata koji je papansko lice. Sigurno bi vise volio da ima na desetine ovakvih bendova pa i osrednjeg kvaliteta al dobrog usmjerenja. Ovo je drugi mentalitet i drugi svijet.
kakav ba mentalitet zvuce ko kurtoni
@sdagoriodkuge pa jeste drugacije je od cece i ostalih zqato to tebi ni ne valja sine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlicni su, a spotovi su im tek fenomenalni.
Dubioza kolektiv na aparatima
hahaha nikad cuo ja mislio Messi od ovog
sto ti nisi cuo nije ni bitno, cuo je onaj ko je terebao da cuje i ko se pika
@pro et contra ma bjaaaazi
Jadno ime.
slazem se