Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti bože što nisam njen fan i sto joj se ne divim.
dobra ti mama. MRŠ na spavanje.
Dobra je Seve.Pogledajte vašu ženu u ovim godinama..
ako je brad pitt hit u regionu, onda je region stvarno u banani. hehe-boze sacuvaj! cajka teska! inace mislim da je ceca raznatovic institucija za sve ove pjevaljke. na stranu njen privatni zivot i ona sama, gledam je kao izvodjaca, i mislim da je najbolje sto region ima od zenskih vokala. a ova hopa-cupnica i moze da puni samo novi becej (nikad cula)! hajde napuni usce 150 000, ako si kraljica! hahhaha mislim da joj je pjevanje samo hobi, a desavanja na jahticama zapravo stalni posao! hrrrrr plju!
Općina Novi Bečej (srpski: Општина Нови Бечеј) je jedna od općina u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodini i spada u Srednjobanatski okrug. Po podacima iz 2004. općina zauzima površinu od 609 km² (od čega na poljoprivrednu površinu otpada 53.575 ha, a na šumsku 478 ha). Centar općine je grad Novi Bečej. Općina Novi Bečej se sastoji od 4 naselja. Po podacima iz 2002. godine u općini je živjelo 26.924 stanovnika, a prirodni priraštaj je iznosio -7,1 %. Po podacima iz 2004. broj zaposlenih u općini iznosi 4.727 ljudi. U općini se nalazi 5 osnovnih i 2 srednjih škola.U njen sastav, pored mjesta Novi Bečej (oko 17.000 st.), ulaze tri manja mjesta: Novo Miloševo (7000 stanovnika), Kumane (5000 st.) i Bočar (2000 st). Općina je uglavnom agrarnih karakteristika i stanovništvo se uglavnom bavi poljoprivredom. Industrija je slabo razvijena.
dosta vise o njoj,muka mi je sto propagirate blazeno stanje ove spodobe!! nema nista blazeno u vezi nje,em je glupa,ama potpuni propuh u glavi,em je neinteresantna,ne zna pjevati,napokon da i to napomenem! ne bi umjela otpjevati pristojnu pjesmu da joj zivot zavisi od toga,nije kreativna,nije umjetnica,nema nikakvog smisla za umjetnost kojom bi se navodno trebala baviti! ....osim ako umjetnoscu ne smatramo snimanje seksa sa ozenjenim muskarcem koji je i otac??? ili mozda zaradjivanje na tom istom seksu prikazujuci ga kao slucajnost,ili gresku ili kao nesto sto je navodno bacilo u blato??? zeno nije se ni znalo za tebe prije tog famoznog seksa! niko te ne voli,kad god te neko spomene ili vidi podsjetices i asociraces ga samo na to,nazalost. ocito nisi dobra ni zas ta drugo osim za seks i ocigledno da biras,bas grozno biras svoje seksualne partnere i nemas nimalo savjesti niti stida,ti si bas djon obraz. i sad je u pitanju vanbracno dijete koje je navodno zeljeno?? povraca mi se
A zar nije Ceca kraljica? :(
halo komentatori ............. sta pisete gluposti, zena je trudna,izaci ce vam jacmen na oku :D
jao glasa, jao pjesama...seve je uzas, seve je trash.
e kome su se dosli \"pokloniti\" cccccc , e pa stvarno je narod jadan da ne moze jadniji biti. kad uzmes ovakvu kur.vu i prostitutku za svog idola mozak ti mora biti ko ljesnjik....Boze sacuvajj
sta je novo becje???? mjesto, selo , grad , dvorana??? vukojebina
Lutrija je njihova furka Koja stoka
Jeli imalo glumila.F U K A R A
Ako je tačno da \"to samo može ona\", šta je radio Plavi orkestar tamo???
gdje je novi becej?