Novi Bečej
0

Trudna Severina hipnotisala 50.000 ljudi

Sarajevo-x.com
Foto: A. Dunkić/SeveFanClub
Foto: A. Dunkić/SeveFanClub
Severina je sinoć na zatvaranju Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju održala spektakularan koncert za pamćenje. Nakon što je već gostovala u Novom Bečeju u sklopu ove manifestacije prije tri godine kada ju je slušalo 25 hiljada ljudi, Ove godine, posjetitelja je bilo duplo više.

Pedeset hiljada ljudi došlo se "pokloniti" apsolutnoj kraljici Balkana koja je svojim dvoiposatnim koncertom uprkos povišenoj temperaturi i virozi jednostavno hipnotizirala toliku masu ljudi.

Ono što su svi i očekivali na velikom finalu ove manifestacije to su i dobili - večer za pamćenje. Na veliku pozornicu uz obalu rijeke Tise Severina je stupila nešto prije 22 sata te je dočekana gromoglasnim pljeskom i ovacijama. Od prve minute zapalila je atmosferu te je publika zborski pjevala s njom sve pjesme. Naravno, najveći delirij nastao je s prvim taktovima trenutno najvećeg hita u regiji koji trese sve klubove i etere radijskih stanica, a to je "Brad Pitt".

Nakon koncerta koji je završen velikim vatrometom oduševljeni obožavatelji su odlazili samo uz riječi hvale poput "Kraljica!", "Carica!" te "To može samo Severina!...