Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100.000 km u Sarajevu na kraju godine, pa sada opet 100.000 km u Tuzli. Super, nek se na?e Coli do sljedeceg koncerta u BiH. Mozda u Zenici. I ko kaze da je u BiH kriza kad covjek za tri sata zaradi toliko para.
Kad vidim ovoliko omladine na koncertu jednog ovakvog pjevača i legende (non turbo folk i ova današnja popularna muzika), vrati mi se nada u bolje sutra i vjera da ova omladina može krenuti naprijed :)
Dragi moj "tuzlak"....,ti Tuzle nisi ni vidio a kamoli da zivis tamo...,jer tuzlaci su u ovoj nasoj Bosni najnormalniji...,najmanje nacionalizma tamo ima...Daj boze da smo svi k'o tuzlaci...
Tuzlak sta se ti mijesas pa svako ce odgovarat za svoje grijehe.
Legenda bio i ostao Za razliku od nekih smradova koji su se prodali za sitne pare :):)
Colaaaaa 👏