Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
loša, je l\' te stid? tita ti, je l\' te stid? dragana? dragana? strašno. post-apokaliptična atmosfera spota sasvim odgovara tužnom kraju onoga što se nekad nazivalo sarajevska pop-grupa plavi orkestar
*ebla ih dragana
da je andy warhool ziv najradije bi se roknuo na licu mjesta
Ovaj celavi kompleksas Losa koji citavi zivot krije svoju celavu glavurdu ispod kapa, kacekta, k.raca je najogavnija licnost u istoriji bosanskohercegovacke muzicke scene. Nada Obric, Dragana Mirkovic...odvratni idiotluk koji se eto predstavlja kao neka sarajevska skola...Nemate vi veze sa Sarajevom, nikada niste ni imali sa tim seljackim pjesmuljcima Budio budio nisam je probudio, Sta ce nama soferima kucaaa! WTF!!!
@Melisa e ovako bi i ja razbio gitaru Losi i ostaloj ekipi
@cooper Muziciramo drugi put, jer sam malo sada u poslu,,:) Evo ti nesto, vjerovatno za :)) http://www.youtube.com/watch?v=C6wf2iSa5Kw
fabrika? jel to ona ruska grupa sto pjevaju pjesmu 5 minut?
Pa sta mislis sta trio fantastico na celu sa bojanom i radi ove godine. krade od studenata radove i prodaje ih senadu u fabrici ko loj za bubrege. presmjesno vise. bojane idi cuvaj ovce to ti je novi zanat sinko, a pusti mladje od sebe da rade svoj posao kako treba.
Kopija omota albuma Let it be od Beatlesa
Kad mislis da ovi ne mogu gore, oni dokazu da mogu! Nakon onog govneta od narodnjaka u duetu sa prikrivenom cetn.kusom Draganom Mirkovic, stize i ovo smece od omota. U mene mladji brat, koji ide u osnovnu skolu, na svom kompjuteru moze napraviti bolji i inovativniji dizajn omota od ovoga. Plavi Orkestar je najveca ubleha ovih prostora!
komercijala bracala
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/96/U2-Pop-cover.png K_urka su oni mog izmislili.
Jao Melisa sta mi radis :P http://www.youtube.com/watch?v=OJzn7a33lMQ
@cooper Odbij brigu na veselje:) http://www.youtube.com/watch?v=Y96WY5Do_bs
pa oni su uvjek bili narodnjaci.pitaj Elvisa J. Kurtovicha
E u krasni ku.ac