Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadan pjevach!
Ma da, a sve koncerti na trgovima, na otvorenom...Pa i bez njega bi se skupilo 20.000 ljudi...Jel ono bjese i Rizzo Ruza odrzao koncert pred 3000 ljudi ispred BBI? A svaki dan ih ionako bude toliko... btw...zasto nas urednici ovog portala (hrvati katolici inace) stalno zasipaju informacijama o hrvatskim \"pjevacima\": Severini, Cetinskom i Colonijom a kao gnusaju se Seke, Cece i Lukasa...To je ionako sve u 23 grama...isto sranje...
Alooo bre, kakvi navijaci torcida po legendarnoj splitskoj torcidi, pa g l u pa ni iz kli xa Torcida Sa ndz ak je osnovana 1989 grupa se lj acine.
hahahaha smijesno, kod mene na svakom koncertu 90 hiljada :P
Ko ovo slusa vise ... Tubofolk je za hrvatski pop izmislio muziku ....
Waoooo koja vijest u pm Pa Merlina na jednom koncertu slusa oko 90 hiljada....