Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I house you
Ambijent katastrofa haman. Previse svijetlo. Nije party ako nije u mraku sa dobrim led SOUOM.
I bobom, jah. Seljacino zatucana, mrš na spavanje. Pusti sebi uspavanke, milion dolara i ostalo, krkanu.
"Now or never" i "I rock" sa Limom su mu najbolje....a kako je ovo odraio u Sa je nebitno
Ambient 0 , rasvjeta 0 , muzika 0. publika /mevlud ....
4. slika po redu - pederuša i cvike na glavi, lijevo lik u trenerci i potkošulji. Ukratko prikazan prosječni slušatelj house muzike.
Moram ti reci da si povrsna/povrsan. Ako se okrenes malo oko sebe, vidjet ces da svugdje ima likova sa torbicama, zanr muzike ne igra nikakvu ulogu. Na folk muzici ljepse face nisu.
Kakvi su onda narodnjaci krkane jedan? Golf 2, zuta, zuta kockasta glava i sto je moguce sareniji outfit, o krkanskim ravama da ne pricam. Momci su sasvim ok, cvike, sta ima fali, AllOha ti? A torbica je uvijek bila nosena od strane gradakih momaka, samo sto su je u posljednje vrijeme poceli furat takvi kao ti, KRKANI, KRKANE JEDAN! FUJ!