Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bazično su dobar band. zamjerke - pregospodarasta i bljutava ritam sekcija, dosadne heavy zűcker - waser gitarske dionice no ipak očekujem izvrstan koncert!.
jasni dajte kartu posto je ona naravno najverybest riba koja ce se popeti na stage i plesati, meni samo dajte plakat (B1 format). Ako moze? Hvala Olja!
Svaka cast! Nisam moga doci prosli put sad cu da ispravim tu gresku. Bice to fenomenalan nastup samo se bojim da se u po koncerta jasna ne pretvori u vampira, odnosnu vamprirusu. Jasna jasna krvi ces nam se napiti.
ova jasna bi trebala dobiti kartu jer je u pravu, definitivno je bila najbolja koka i na nasem koncertu prije nekoliko dana! nisam mogao skinuti ociju s nje...
i hej zaboravih,imam i ja neke fotke iz Makarske sa koncerta,pa eto da se trampimo,vi meni ulaznicu ja vama fotku,moze?dobar razlog ?
ja sam ih gledala u Makarskoj,bili su super i bio je manji prostor nego u Sarajevu,ma bilo je ludo pravo,jedva cekam da ih opet gledam.dobro nam dosao Titooooooooo.i da napomenem,ja zasluzujem ovu ulaznicu,jer sam vec pricala sa Titom,pa me se garant sjeca:),mene niko ne zaboravlja:)
EVO NAMA TiTe
pa valjda u FIS-u?
ma bezveze su ko moj celo
bilo bi dobro da ste napisali gdje se mogu kupiti ulaznice
Bio sam trijezan na proslom na ovom sigurno necu biti
Tito&Tarantula su zakon. bila sam na proslom a i ovaj koncert ne smijem propustit!
zasto bih bas ja trebala osvojiti tu ulaznicu? hm, pa znam, zato sto cu biti najbolja koka na koncertu i sto tito nece moci skinuti ociju sa mene!!!