Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za moj ukus, ovo je prilicno sporo i dosta ujednaceno, ali kome je bilo dobro, vrijedilo je karte, jel? A, sto se tice ovih sto omalovazavaju ovu muziku, brate jel vas ko tjera da je slusati ili idete na partije? ni mene niko ne tjera da idem na taj neko cobanski rok ili turbo folk pa i ne idem nit ista blatim po forumima. To je vec malo nezrelo ponasanje. I da se razumijemo-ja ovu muziku slusam vec 15 godina i poprilicno sam obrazovan da bih znao sta pricam te nisam neki balavac koji ne zna sta prica i tek pocinje da saznaje za ove ljude (djeve/producente) Nego, hajmo se malo uozbiljit i ako je moguce neku argumentovanu diskusiju razvit medju ljudima koji su bili na partiju pa da vidimo kakav je stvarno bio parti i sta i zasto im se nesti nije/svidjelo.
oj likova ne ides radi cura ides radi muzike ako je stvarno volis....udje ti muzika u usi, ples neki bacis i nista te drugo ne interesuje :) :) :)
Hahah brate pa nju smo svi tucali! :D
@Prco a ko nije nju tucao? :))
Ljudi, plavu ne poznajem, ali curu sa trece slike sam tucao:)
..pokusavam sinoc pokupiti neku,,,jbte ne ide nikako..kad dodjose dvoje nigera,odmah u startu pokupise dvije trebe....
sta je ovo slabo ko plese, beze parti :S
http://www.youtube.com/watch?v=ILaa6TYfnto
iskreno arnej 23.07. u basementu razvalio sa muzikom strasan party bio! :)
Predobar party. Organizacija besprijekorna. Samo je bezveze da se Timo uporedjuje sa Ninom Badric (obzirom da oboje nastupaju u Heineken Music Stage-a)
heh,sinan sakic seljadija..... ovo je super ,,bigup !!! dok god mentalitetr bude slusao sinana necete u evropu !
Ne znam kome se moze svidjati cura sa onakvim noktima i cigarom u ruci
VALA BEZZE OVAJ TIMO
znam je ja. samo opet te mora razocarati, nije zainteresovana za muskarce. zanimaju je zene ;).
nikad bolje i gore ozvucenje nije bilo...toliko dobro da su dlacice na rukama plesale a opet toliko jako da dom mladih nema takvu zvucnu izolaciju....sve u svemu bilo je super!!!
@ neko...ja ne znam u kojem si ti filmu i tripu bio ali na Silikoncima je bilo pre-dobro i pre-puno! mozda ti je losa roba bila tu noc? :)
@kratko ošišanoj preslatkoj djevojci sa slike br. 5 nadam se da nisi umorna, čitavu noć si provela lutajući po mojim mislima :)