Na tekst i muziku Besima Spahića
0
Tifa i Žera snimili pjesmu "Imaj petlju"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AntiYU Covjek je ziva enciklopedija, i sto je najbitnije, poznaje istoriju Bosne i Hercegovine. A ti si zakrzljali isprdak.
Besim je jedna velika legenda.Mudro zbori ovaj covjek. a tekst je dao pravim sarajlijama i bosancima Žeri i Tifi.
\"radio Amir Bjelanović iz Tuzle.\" Hahaha, e moj Tula sta si doceko, da anonimusi sa sax se ovako blamiraju :)
http://www.youtube.com/watch?v=nByPKCbvts4
studio Marina Meštovića se zove \"AMADEUS\" , a ne Mozart ;-)
Nista protiv Tuzle, ali Tula je Sarajlija... Daj ba urednici, pripazite na te nokte od ovce sto picu na ovoj stranici! http://www.youtube.com/watch?v=0RPHZdp0J9w
@Pobra Nije tacno. Autor muzike i teksta: Besim Spahić Aranžman: Amir Bjelanović Tula Produkcija: Gariwo Izvršni producent: Mirko Kurilić Na youtube kanalu profesora ispod pjesme pisu ti podaci, a on nije covjek koji bi slagao takvo nesto.
Potpuno nepismen novinar ili novinarka. Amir Bjelanovic Tula zivi na carsiji i Balkanska je zvijezda jer je svirao u svim najznacajnijim bendovima. Jagode,Zabranjeno pusenje,Merlin itd/ Muziku i aranzmane uradio Amir bjelanovic Tula Odvsirao sve instrumente na ovoj pjesmi i zamolio svoja dva dobra prijatelja da je otpjevaju. Samo tekst je profesorov. Jao ga se nama sa ovakvim novinarstvom.
Žera je cijeli rat bio u Sarajevu,a svu zaradu od koncerta za 20 godina cj u Skenderiji dao za obnovu Doma Mladih. i uvijek za sebe kaze da je sarajlija i bosanac. Toliko o Žeri bosancu i sarajliji. PS: Ako neko nije znao original verziju pjesme VOJNIK SREĆE je snimio Žera u ratnom sARAJEVU a ne DIno MeRLIN kao što danas misli 80% raje.
T.i.f.a k.l.o..s.a.r nije“Imao petlju”da proda d.u.p.e B.e.o.gradu pa sad glumi patriotizam.Zera je odavno “Imaj petlju” uzeti Hrvatsku domovnicu i preseliti u Hr. pa sad nema sta prodavati.Uglavnom cudno je kako Bosanskim patriotima poput Tife,Zere,Bregovica,B.r.e.n.e i slicnih proradi zal za Bosnom cim bankovni racun otanji.H.e.b.e.s zemlju sa takvim p.at.r.i.o.t.i.m.a.
@FUJ Ipak posjeti psihijatra, a ako bas zelis da se raspravljamo, hocemo li redom recenicu po recenicu, ili ces ti izdvojiti neke o kojima imas misljenje da su dio velikosrpske propagande? Hajde, ako se usudjues da konkretizujemo stvari, samo pazi da ti neznanje ne ispliva na povrsinu, jer se opasno nazire.
Sve ono što sam spomenuo Spahić radi upravo u ovom intervjuju, pročitaj pažljivo pa pričaj, naravno drugi par rukava je ako se ti slažeš sa takvom velikosrpskom propagandom. http://www.glassrpske.com/plus/teme/Besim-Spahic-Rat-bio-projektovan-izvana-a-i-novi-je-vec-pripremljen/74165.html
@bosanceros Naucis istoriju Bosne i bude ti jasno :)
nesto mi cudno od kuda bosnjacima turska prezimena ili srpsko-hrvatska hehehehehehehe
@FUJ Ti veze nemas sta pises :) Besim ne zagovara nista, on govori ono sto misli, a misli na pravi nacin, znanje mu je podkovano u svakom segmentu, i za jedan sat kaze vise nego sto je ijedn nas politicar ikada rako u sat vremena. Ne osporava nezavisnost BiH i Ne pravda agresiju JNA na BiH, NE negira Bosanski jezik, govori o velikosprskom projekatu napisanom u Nacertaniju kao o najboljem pisanom istorijskom dokumentu u kome jasno pise da su BOSNJACI zivjeli na ovim prostorima. \"Šarlatan i budalaš\" si ti jer nista od navedenog nisi spoznao uceci i razmisljajuci svojojm glavom. Evo pogledaj barem ovo http://www.youtube.com/watch?v=G4AeEo8yOWQ Ako u tome nadjes dokaz za ijednu tvoju tvrdnju idi i ozbiljno porazgovraj sa neuropsihijatrom.
sto nestaju komentari. ahaha vjerovatno je raji besim trn u oku sa svojim pozitivnim stavom o bosni
TOLIKO O Žeri kao velikom Bosancu. http://www.youtube.com/watch?v=6znY1Q5Ls7I