Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da je časopis korljajućih kamenja irelevantan za bilo koju kulturu a ponajmanje rock kulturu, ali ako već nabrajaju britanske rock grupe, Pink Floyd i više nego zaslužuje da ako ništa bude spomenut' a kamoli izostavljen!
Definitvno zasluzuje..Bitlsi i Stonsi precjenjeni..I znam da oni uvijek idu u paru.. 1. Beatles, 2. Rolling Stones.. A prvi put cujem da je i Who "bitan". Takodjer ona lista najbolji gitaristi, Richards medju prvih 5 kolko ja znam..Nidje veze, frajer prosjecan.. Floyod-ovi institucija po mnogo cemu u odnosu na ove talasike..
who is the who ?
Hoce li doci u nase selo?
sinan sakic
Ma, ova....vrh... https://www.youtube.com/watch?v=PdLIerfXuZ4
Odlican bend. Ova je vjecna https://www.youtube.com/watch?v=NV5-DaI5ULg
Imal đe blizu??? Da i mi sa biroa idemo :D