Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al članak je najjači - "još će vas jednom fascinirati" - "pjesma Fukara postigla veliku popularnost u regiji" HAHAHHAHAH jesu vam to dali cenera za članak? Umesto cvaju, pa da ugasite i komentare koji ih pljuju svaki do zadnjeg?
harisu, berinu i ostaloj ekipi zelim da barem ovaj projekt izguraju do kraja. koji im je ovo band u poslednje dvije godine? peti ili sesti? hm...
Ne razumijemo mi ovo ljudi, ovo je umjetnost. Nedavno sam prolazio pored neke umjetnicke galerije i sad imaju male zvucnike vani, fiksni, na zidovima pored ulaza. Ide na zvucnicima zvuk usisivaca. Kaze meni jaran: Sta je ovo brate, usisivac pustaju. Reko ne razumijes ti to. Ni ti, ni ja. To je umjestnost. Ovo ti je jedan Carlos iz Spanije, poznati kompozitor zvuka usisivaca.
I đe ovdje pank?
ođe...
Namah se izaspem kad ih cujem
namah povratim... a kad onu pichku Berina vidim, koji s 40 godina nije napravio ništa pa formira neke bendove s istim takvim luzerima, osip dobijem
koje sranje. Antitalenti, bezbeli debili
isto kao i oni propaliteti Bosnische Post.... nazor urbana muzika za nazor urbane balavce samo što oni iz "pošte" znaju pjevati samo im pjesme qrcu ne valjaju a ovi nemaju ni kvaliteta, ni humora a umislili da imaju oboje p.s nisam pisao velika slova na početku da imate bar nešto za pljunuti jer znate da sam za sve 100% u pravu ;)
Idi pred ogledalo, dobro se pogledaj i objasnio si sam sebi.
nedostatak muzickog talenta su nadomjestili priglupim humorom