Rezultati britanske ankete
0
"Take That" bolji od "Beatlesa"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
definitivno niko ne moze prestici the beatles-e .. oni su prakticno stvorili neki pravac u muzici, a i obiljezili jednu epohu, vremensku. kako ih nije sramota porediti ove nistarije sa Beatlesima? nevjerovatno..
Kda vidim listu imam osjećaj da sje glasala bavalurdija, jer ko bi ozbiljan satavio vakvu listu gdje dominiraju bendovi koji su klasični muzički otpad.
Eto koliko znače te ankete i sve...sranje zivo...pa kod nas bi Šerif Konjević Potukao Indexe, smijem glavu dat...jer daju debilima da glasaju....hajd sto su potukli Beatlese a gdje je tu Queen, Led zeppelin... pa njih uopce enma na listi... smijesno
KADA ZA OVO ČUJE ČAK NORIS BIĆE NEKO BJEN
Dzon Travolta ce im jebat mater za ovo.
Gdje je Boni M, Abba? Dalje, zaboravili su Galiju, Merlina, Hajrudina Mehu Hajrudina...
jesu ovo teletabisi glasali