Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se rodio onaj ko je narodu iz Bosne i Hercegovine ugodio niti ce se taj ikad roditi.
Jesi to ti Emeriče Gudelju?
Pa jeste li vi normalni? Vi koji pisete da joj je dovoljna Sloga ili neka birtija? Vjerovatno niste imali ni kasetofon ni muzicku liniju a ni radio da je slusate. Pa ona je ipak otisl kao najveca pop zvjezda bivse Juge. Zetra ce biti puna. Go Tajci Go.
zetra- 14.000 mjesta (+ par .000 kad su koncerti) skenderija- 6.000. nešto nisam optimistic. :) ubi promocija da ilić napuni zetru, šta će tek ona.
Bogme je ova plaho ambiciozna dok misli da ce Zetru da napuni. Prilicnije bi bilo u Skenderiji, pa da cojek moze djecu dovest da djuskaju uz njene ritmove, da bude i Kike,baloni...
na Exitu Underworld kod nas Tajči... pa gdje mi živimo, provincija zadnja...krajnji domet su nam izhrndale one-hit wonder zvjezdice i grandovi puleni...loše mi kad provirim kroz prozor i vidim plakatčinu 10x8 Miroslava Ilića, lafo \'ova noć...\'
S..u..p..a..k koji je obrisao moj najnormalniji i nimalo uvrijedljiv komentar neka obrise ovaj jer mu se N..A..J..E..B..E..M gospodje m.a..m.e
Tajci, sta ima da dolazis, sta je sa Cincinnati, nije ti visde dobar - pa hajde u Rajvosa, da li to mozda hoces da siris katolicizam!!! Posto si po Cincinnati pricala da nisi mogla da praktikujes svoju vjeru - nisu ti dali komunisti, jadna nasa mala Tajci!! lazi, lazi, lazi, samo pazi sta ces da govoris u Sarajevu!!
Ovo je bila pjesma za evroviziju 1990. Neznam koji vam je vrag ali je ova pjesma bolja nego 90% onih sto se danas slusaju.
Tajči i specijalni gost moj Neno Murić, super.
Tajci ovdje nije uspjela,a na njene koncerte po crkvama bi se okupilo50 -100 ljudi.Ali nestalo love ,a onda BALKANE MOJ eto me sa tri pjesmice za djecu u vrticu.Tajci prica gluposti.
CUJ POP IKONA ??????? ili OZIVLJAVANJE sTARE sLAVE ?????? ono , jest da ne finansiram ovaj sajt , al brate dajte nemojte se PREVIŠE provaljivati ...
koja ba zetra tajci jesi prisebi ?
Hajde sad nesta brbljate. Ako ste mogli na Bijelo Dugme mozete i na ovo. Osim toga ovo je za Jugo nostalgicare a ne za vas Super,HIP,Funky,cool djecu.
uzas
Dobra MILF-ača
Tajči ako misliš napuniti Zetru.....samo dovedi Džeku a ti ne moraš ni dolaziti :D