Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo holandija dala srbiji 10 to je svima jasno vise srba u hagu negu u srbiji
Mi komentarisemo koliko je ko kome dao? Turskoj dali 4, a oni nama 10! Srbiji dali 10,a oni nama 5.. a da prvo pometemo ispred svoje avlije? S obzirom na 18.mjesto nek se ne vraca...haha
Dejan i Maja vise nisu dio tima. A Maya Sar je prestrasila publiku u onom crnom kostimu, i sa onom kosom, uzas. E sad, obzirom da smo isprobali sve na toj eurovizijskoj sceni, slali koga vec nismo, preostao nam je jedino sevdah . . . pa mozda da pokusamo, iako nisam siguran da bi bilo dobro pobjediti, jer tek onda bi bio problem sa kako sve to platiti . . .
Srbija uvijek najbolje plasirana ,svaka cast ,Bi H iskreno saucesce dobro je i osamnaesto..Kao da je na sahrani bila e Majo,Majo.
Evo ja i ustala u pola 4, samo da se uvjerim da neću prespavati odlazak na aerodrom i doček naše delegacije.
Loreen dusa draga!!!!!!!!
4 najvece ublehe ex yu Nina Badric, Maja Sar, Aleksandra Radovic i Karolina Goceva. Moze tu i Vana i Lea Dekleva i slicne, koje samo u Sarajevu i Tuzli mogu puniti neke prostore. Ma koje su to pjevacice???.Ok imaju dobar glas, ali po svijetu na hiljade ima takvih i sa puno boljim glasom. Pjesma je vazna. Nina ima par dobrih pjesama u svojoj dugoj karijeri, ali premalo brate, premalo za toliku euforiju koja se kod nas veze za ove pjevacice. Vidjelo se u pravoj konkurenciji koliko vrijede, tacno toliko kako su prosle. Vidjeli ste sami.
kako nije dobila nagradu za najjeb.ozovniju trebu večeri....oprašio bi je ko pčela maslačak.
Koga bolan da podrzim? Pa od mojih para i idu svake godine da im guica vidi puta, zar nije dosta podrske???????????
Dajte ba raja pošaljite Dubiozu Kolektiv na Eurosong ! Nešto najorginalnije i najbolje što trenutno imamo.Maja po meni ima dobar glas ali nije to nešto što bi ostalo primjećeno ¨! DUBIOZU NA EUROSONG :D _________________________ I added cool smileys to this message... if you don\'t see them go to: http://s.exps.me
@ @zgembo Mislim da znam vise od tebe o situaciji u BHAirlinesu i da je to sto si izrekao cista glupost i u slucaju da ne poznajes situaciju. Ako je isto zasto onda postoji BHAirlines pod tim imenom, zasto su turci uveli dodatne linije sa Turkishem za Sarajevo! Ako gospoda vec putuju da predstave nasu drzavu, kakva god da je, onda treba da lete nacionalnom kompanijom! E jesi me raspi.dio sto rece da je to isto:)
Pa naravno da dočekamo BH delegaciju i da čestitamo D Kukriću što će naredne godine ići u Stoholm, taj grad do sada nije vidio. preporučujem mu odmah Sergelstorg...ma naće on već znamenitosti grada... Nije bitna pjesma ljudi, važno je da on ide uokolo....by the way, di je M Čengić. već sam se zabrinuo...to nije ista Eurovizija bez našeg uhodanog EUVizija para....E.bo pjesme, važno je da njih dvoje idu na Eurovizijuuuuu...
druze, bh airlines je u vlasnistvu turkish airlinesa...tako da ti je to jedno te isto
super mjesto samo nek nismo zadnji! hahah
Nemamo se šta ljutiti na ljude koji nam nisu dali bodove. Mene lično bi bilo sramota da smo i od koga dobili bod više, jer generalno pjesma nije za Evroviziju, previše je monotona, tiha u istom tonu.
jooj kada vec pricate o Laki i njegovom live javljanju... On je bio jedini koji koji je govorio (10 points goeS to Serbia i tako dalje)... pa zar nije mogao barem nauciti, da ako je mnozina poeni (points) da se kaze \"go to\" a ne \"goeS to\" .... no elem nejse.. nasa posla...
Pa zar nasa predstavnica nije \"odusevila\" dvoranu i tokom prve probe i tokom drgue probe i tokom polufinala? Obozavam kada nasi \"oduseve\" gdje god odu i na kraju im se pokaze gdje im je mjesto!!! Najlosiji plasma u zadnjih deset godina!!!! Bravo Mayo!