Loša finansijska situacija
0
Sve više zemalja odustaje od Eurosonga
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle onda nama tih 120 milja eura??
Mi da nemamo ni za hljeba mi moramo na euro song, jer toliko smo dobri da bi bez nas takmičenje bilo otkazano. A fala bogu i ima se para.
J.E.B.E.S. EuroSong !!! a usput i Dejana i Maju !!!
Kod nas ne bi odustali, čak i da svi odustanu. Ipak valja uhljebit\' Maju i Dejana, j.b.g. sevap je.
Kad sa Harijem nismo uzeli Eurosong - odmah smo sljedeće godine trebali istupit iz tog cirkusa i dodjeljivanja bodova onako komšijski, recimo kod Rusije može majmun izać na binu i 3 minute stojat mirno - opet će bit među 3.
mozda sad konacno i budemo bolji... sto ih je manje mi smo k gore! superiskaa! bas se radujem!
Jos malo i bice Bosnasong.
sta mi vise glumimo i saljemo svake godine neke pjevace kad ne znamo napraviti pobjednicku pjesmu a nemamo ni neke sanse zbog sistema glasanja.
120000 eura da bi gu*ica vidila puta i opet bili odlicni 15, 17,21.. Javni servis neka te pare potrosi na proizvodnju kvalitetnih emisija
ali cemo mi zato i ove godine potrositi par stotina hiljada da posaljemo nekog politicki izabranog bezveznjakovica koji ce ostvariti izvrsno 20 mjesto
grcka odustala? pa za koga ce kipar glasati?
Imamo previse novca za bacanje... jer na kraju eurosong to i jeste... pojedinci koji ucestvuju se lijepo provedu i to je to. da mi je znati ko to jos gleda te predstave nekakvih pjevaca... taj novac se moze puno bolje iskoristiti, obzirom kakva nam je situacija u zemlji... koliko ljudi u javnm kuhinjama bi se moglo prehraniti... glupi bosancerosi, pametni odustaju...
ovo je ionako bila pravoslavna-euvizija, sto manje njih vise autenticna euvizija ce biti, ali cisto sumnjam da ce njih puno odustati sem grkistana al haj vidjecemo. ovi sa balkana su zilavi naracun naroda oni ce otici pa makar kruha nejmali jer bo ionako nemaju.
I BiH bi trebala odustati,šta će tamo,eurovizija je odavno izgubila svaki smisao,parada šunda i kiča
Trebali bi i naši slijediti primjer, previše se novca baca na ovakve gluposti poput muzike i sporta, koji nikako ne doprinose svim građanima.
nemojte tako, mozda ona glavata kobila maja i onaj derpe nisu vidjeli svedske. nemojte da im slucajno uskratimo to zadovljstvo
Tebi nema pomoći! Ne shvataš suštinu posta