Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada je sve \"EVENT PAPANLOOK\" zavladao, raje nema ni 5%. U Sarajevu je film festival cijele godine, 365 dana u godini, sve sami glumci, jarane, secu se gradom, rek\'o bi covjek to gospoda, a ono pederluk cisti. ne mozes nikome A reci, to iz ociju odmah varnice, svi su oni neka Elita, a u dzepu ni za kafe nemaju, pakash nisu obrisali od lani, ali sminka i \"EVENTI\" su tu. torbice, odjeca unisex, tj vise zenska ali eto zove se unisex da je nasi metrici lakse prihvate... I takvi se najvise cude sto Kemo nas Sarajlija, Kemo dio prave sarajevske raje kaze da nema Sarajeva. a Sarajevo unistise bas oni metrici odvratni i podigose ovu novu nastambu Pederejevo
cuj party ?! kud ode ovaj grad... juce prolazim gradom, dva normalna inasana ne sretoh. vidjah razne sminkere, pedere, metrosekcualce... odvratnim je grad nastao, sjecam se da je, dok je bilo Sarajeva, tj do negdje pred sami rat ili najkasnije njegovim nestankom krajem devedesetih, bar u starom dijelu grada bilo moguce vidjeti 90% raje.
SAMO NEK JE MOVING!
jarane pod hitno na lijechenje prvo da bi komentariso party i partijanere trebash da odes na party i da vidish atmosferu da se uvjeris da je samo muzika bitna;na 90%partija nema ni najmanjeg incidenta,raja dolazi da se opusti da pleshe jednostavno da uzhiva lichno nikad nisam ni alkohol ni cigare probo,a kamoli drogu jednostavno 200% uzhivam u muzici,a ti kao tako pametan molim te navedi gdje i kad je se Marko Nastic izrazio kao nacionalista i navedi ijedan Turbofolk koncert na kojem nije bilo tuchnjave ili pucnjave PECACE;RESPECT;LOVE AND UNITY
trecerazredni event za skupe pare. ima tonu sponzora koji ce ovo pratit i platit sve, tako da nema potrebe za naplacivanjem karata. a sto se tice\" :::\" nije daleko od istini-pricajte vi sta hocete. al eto-najveca moja zamjerka je naplacivanje SKUPIH karata za nesto sto ima izuzetne sponzore. a muzika... house i minimal... ja to licno ne volim, al bih otisao da nisu karte ovako skupe.
inace nemam obicaj da komentarisem, ali \":::\" STA TI JE?! nisu sve tatini sinovi, i nije gdje god se okrenes politika, znam ljude koji su ulozili trud i rad da ovo ostvare... i studenti akademije koji imaju priliku da se pokazu, bar jednom, negdje! Bez kompleksa, molim!
Pa ja bijednice to su kao komplexi,pa ces opet pod cetnicku kamu jadnice !!!
halo dvotackice.... svoje komplekse lijeci na cevljanskoj koridi nas pusti da se provodimo!
spicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
go Borgie go
Bas se vidi da je sve spremno buhahahaha kakva ubleha, tito dragi. Ovo samo u ovoj zemlji ovako moze. Bobare sponzoriraju firme koje vode partijski ljudi. Halkari partijasi :))). A gradonaclenik, gluperda, takodje izdasno podrzava tatine sinove. Marko Nastic, srpski ultra nacionalista po vlastitom priznanju, nastupa u Seheru pod pokroviteljstvom gradonacelnika i gradske uprave. A najgore od svega je to sto skoro pa svakog vikenda negdje u Bosni moze se naci bolji program ove vrste. DILETANTI! DNO!