Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super! Napokon neko da objavi autorsku pjesmu vrijednu slusanja, barem nama koji volimo i cijenimo ovakav žanr. Ostali slusajte seljakluke ili tezgu po pubovima gdje se svira jedno te isto godinama (ti si mi u mislima pa sve do dzenana l. i to sve za jednu noc…). Bez uvrede svima koji to vole i uzivaju u istom ;)
Sunday Stories je rijetki primjer da ima kvalitetne nove muzike i muzičara u Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Svaka nova objavljena pjesma ponovo iznenađuje, osvježava i uzbuđuje. Poslušajte "Fali snova", nećete se pokajati, a sigurno će Vam biti malo jedno slušanje.