Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zaista nakon toliko ovih glupih ispada o Amili moram i hoću reći da nije u redu što pljujete po jednoj velikoj zvijezdi,jednoj velikoj pjevačici, na koju Bosna i Hercegovina mora biti ponosna prije svega bavim se muzikom i iako sam tek početnik u pjevanju i sa jednom snimljenom pjesmom mogu reći da su A miline pjesme strava kao samo jednu od njih izdvojio bih MAČ SA OŠTRICE DVIJE u kojoj se vidi da Amila ima jakooo specifičan glas jako školovan prije svega!!!moja velika želja je da u Amile idem na sate pjevanja mislim da bih to bio veeliki plus za početnika poput mene...Amila ako ikada budete ovo čitali nemojte misliti da hoću da budem iznad svih ne...ja samo hoću i učen sam da govorim istinu za ono što je dobro a ono loše to ipak neka ocjeni veeliki kritičari!!sve najbolje u daljnem radu možda se upoznamo na jednom od festivala bihać isl...hvala velika.,.,VANJA.T
po meni amila je najbolja bh pjevacica, nove pjesme su joj super, bilo bi dobro da ima jos ovako dobrih zenskih vokala pored naravno suane, jelene i azre koje su fenomenalne
Ma nebi joj ni jedan Mp3 skinuo. Pjeva kurcu.
kakv joj je stajling? za evroviziju je bila vise nego strasna
amila moze pjevati back vokale solidno i to je to. inace, o njoj sve govori podatak da je jedino (sto se muzike tice) poznata po dvosmislenoj (oralno-seksualnoj) pjesmici "Dole su me usne ljubile". Sa takvim nivoom tekstova, a o muzici da se ne govori (isfurano i olinjalo), bolje joj je da se okani solo karijere, ionako ce propast, eto nek napravi koncert bilo gdje, ne moze skupiti ni 100 ljudi. to je jednostavno, nemas publike, nema karijere, pjevas u havu.
Turim u Amilu, njenu "muziku" i sav taj sarajevsko-avazovsko-pinkovsko-aquansko-SDAovski establishment! Muzicki smo vec Fildzan drzava...
I ne kazhe se "svijetski" vec "svjetski". Kuku maajko.
Selma, ne kazhe se "djete" nego "dijete". I ti mi prichash o obrazovanju???? Mogla bi ti sa Amilom ruku pod ruku, a?
Amila je jedna obichna prepotentna papanka, kao shto joj je to i muzh, Admir Glamocak. I nabijem na kurac svakog ko kupi njen CD, ode joj na koncert ili download-ira neki njem mp3.
A odakle je bogati ova hanuma?jel iz Glamoca? Jel pjeva cirilicu ili kako? Jel fakat to za usne pjevala?
Da je sarajevska scena iole sto je nekad bila Amila bi mogla jedino da pjeva u svojoj sobi.
Mislim da je pjevaljka zasluzila sve negativne komentare. Eto samo toliko mogu da kazem. Ne bih nikoga da vrijedjam. NO, no.
Nema potrebe za vrijedjanjem,meni lično se ne svidja njen glas,mozda kad bi pjevala bolje pjesme.O novom albumu ne mogu govoriti jer ga nisam slusao.U svakom slučaju o ukusima se ne treba raspravljati a pogotovo VI koji inace najvise komentirate jer to onda postaje sve sem normalne razmjene misljenja.Pozdrav.
meni se cini vecina ovih vrlo negativnih komentara dolazi od jedne osobe... zar je moguce da ima toliko ljudi s ovako vatrenim osjecajima mrznje prema nekome?
kakve veze imaju atko i njegov taj asistent sa svim ovim