Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa imamo li mi jos kakav bend osim ovih stuka? muka mi je koliko ih forsirate i kako uzimaju lovu? dajte budite prema svim nasim bendovima jednako prijateljksi raspolozeni, ima ih jos puno dobrih ali niko da im da sansu da se pokazu
ništa gadnije nego kad se ne-zgodan čovjek sinke, izvali mješinu. bljak. još onaj znoj curi garant. od mene veliki minus.
Rizo Ruzza je klasa za ovog ribara Sarana. Majko moja ako je on najbolji tekstopisac u BiH onda treba bjezati iz BiH jos danas.
Ma Saran je isprdak, dobro neko tamo rece sad se mnogi furaju na Stulica, a veze nemaju sa Stulicem. Nit\' su ga proucili, nit\' su pregledali dokumentarce, a da ne pricam o citanju knjiga koje je izdao. Mnogi ti fanovi nemaju pojma da je Stulic napisao knjige. Krivo mi je sto ovo pisem, jer takvi fanovi trebaju ostati u zabludi.
@ha ha Njabolji tekstopisac kojeg Bosna ima? Po cemu? U onome zasta ga vi drzite kao velicinu sto puta su veci i Edo Maajka i Frenki, a tek Diplomac. Nego, draga gospodo, nazovi ljevicari nakon dvije pive - a pojma nema te o politickoj ljevici uopste, vas je maksimum ismijavanje onog jada od turbo folka, a Saran i takvima pjesme pise, na primjer Nizetic. Stoga TISINA. I uzivajte u svojoj gluposti,
http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzika/clanak/110516137/komentari#komentari
Jel ovo jedan od one dvojice sto su se nedavno prosuli bas na ovom sax-u. Neka golema odvala. Ako se ko sjeca neka kaze da nas podsjeti. Hvala
Profil kriticara:Dodjite na moj koncert pustite Sarana.
\"jao koji ste seljoberi i pocipeleni opanci mamemi pa stoko maloumna boljeg tekstopisca bosna nema ko ne konta sharanovu velichinu njemu na obraz jer je maloumni djikan lik je jedan po jedan sharan je bog hvala ti bosno sto nam sharana dade ljubomorne dushe mogu da ga cuclaju \" Profil Sharanovog sljedbenika.
nisi ti kriticar, ti si karinas
Sekta me je zelllaaaaaaaaaa
E, MARVO, da bar imate ovoliko u mozgu koliko Saran u trbuhu imao bi se covjek necem nadat, ovako umrite u svom nistavilu i bezvrijednosti. http://www.youtube.com/watch?v=Q-6ypxnvOOE Marvo u torove na sminku!!!
Ja sam davno rek\'o da Stuke jedino mogu svirati po haustorima ali samo u svojoj ulici. Bas radi te cinjenice, oni ce vas silovati svojim vijestima i albumima. Ako nisi od prvog albuma zvijezda, mozes se natakariti na glavu ali neces nikad ni biti jer ne moze svako da pise pjesme, a moze svako da lupa po gitarama. U tome je fol. Izdat ce Stuke jos 5 albuma, ne sekirajte se ali dalje od haustora i Sarajevo-X portala nece otici.
joj hamo vidi mu glave
Pa koliki papak moraš biti da skineš majicu na koncertu u mjestu kao što je Coloseum? Inače, bilo gdje da skineš majicu dok si na bini, pa time samo pokazuješ kako ne poštuješ svoju publiku, ko da se nama dalo gledati njega golog. Inače, kao i uvijek u Coloseumu, loš zvuk, samo je dobro što su sklonuli stolove, kad je zabranjeno pusenje bilo dole guzonje veceraju, a ko je htio čuti pravi dobri rock, mogao je samo na plazmama gledat
6. SLIKA http://www.blogcdn.com/blog.moviefone.com/media/2005/07/yellowbastard.jpg
biciklo i 3 4 puta sedmicno po pola sata,,,,,brzo sporo brzo sporo,skini te kulje.