Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda jeste na omotima muzike koju ti slusas tj cajke
sto jest jest :-)
Ne mogu bas komentarisati muzicku industriju, ali slazem se da je Steve pokvario mnogo stvari, ustvari, njegovi proizvodi su u vrh glave za neku srednju ocjenu. Upropastio je mnogo stvari, kao i handheld gaming trziste sa svojim, naime, kako oni tvrde, revolucionarnim iPhone-om... I ja se rado sjetim vremena kada si sudio po omotu, pa i igre, koje su mnogo skuplje nego muzika. Tada si vise uzivao u tome, jer ipak si dao mnogo love za to, onda moras uzivati do zadnje kapi. Sada se sve svelo na formalnost, unaprijed ti je sve poznato...
Mah Bon Jovi je pushionichar i uz to lupa na chasu.
Dobar je Jon Bon Jovi,ali mami svojoj.
100% tacno sjecam se kad sam skupljo marku po marku da kupim metallicin album
naucnika?? Steve Jobs je tipicni biznismen, i to jako dobar. Ali nije naucnik hehehe.
KAKO JEDAN GLUPI ,RETARDIRANI UMJETNIK SA NAKARADNOM FACOM MOZE DA KAZE ISTA PROTIV JEDNOG NAUCNIKA I GOSPODINA.
tako je Bone, nek si mu reko
Bon Jovija drma klimaks pa prica gluposti, vrijeme Glam Metala je proslo i on je svjestan toga, nema vise kupovine muzike na nevidjeno pa da narod kupuje na osnovu starih pjesama/albuma. Sada se mora dokazati u moru izvodjaca da je on bas onaj pravi za odabir, sto Bon Jovi odavno nije.
Nesto razmisljam, Pink Floydi su prestali postojati mnogo prije nego sto se pojavio MP3 i mogucnost da preslusas cijeli album na netu prije nego sto ga kupis. Pa, opet, danas niko ne moze ni prismrditi Floydima, a kamo li da su bolji. Cini mi se da je Jovi u pravu, prije se pravila bolja muzika.
Joj sto rise, sto jednostavno i direktno ne kaze: \"manja je zarada\" mislim, sto bi koji q-rac skupljali one plasticne CD-ove i pravili smece kad mozes jednim klikom da imas komplet album?? hvala Bogu na takvoj tehnologiji...
Po menu je Bon Jovi kontradiktoran: Njegova generacija uzivala vise u muzici iako ju je kupovala na osnovu omota. A danas mozes malo preslusati prije nego sto kupis ali ne uzivas u muzici. Prednost savremenog kupovanja muzike je to sto muzicari nece snimati one glupe pjesme koje niko ne slusa samo da bi popunili 70min. na CD-u.
Sve je to isti krug, bez njegove saglasnosti Stevo ne moze da prodaje muziku! Svi oni dobiju dobar komad zalogaja! Kome se nosa CD player kada setas gradom, vozis bajk, trcis itd. Lijepo je imati kolekciju to se slazem, al originali su preskupi! U neku ruku je u pravu, al eto javio se lik koji je zaradio preko 100 000 000 $ bas preko cd-ova!!!
Ionako puno para prave muzicari neka to ste i zasluzili
Neznam al ja uzivam u muzici i drago mi je sto mogu poslusati pjesmu prije nego je kupim. Jon Bon Jovi pricaj sta god hoces al vecini je bolje ovako
dobar si Jone al sta da se radi ...takva su vremena