Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srdjan Todorovic Zika..........poslije pokojnog VD i Fircija (danas u Americi), mozda i najbolji bubnjar ex-Yu scene...Koja mu nikad nije oprostio prelazak iz Discipline u EKV :))))
svaka čast momci, a vi zavidnici upalite pink pa gledajte grand parade i ostale multi show-e dok vam se boje ne rastope. I ako su džankoze , draže mi ih je vidjeti nego sinane, cece , stoje i ine fufice i moralne prostitutke !
P.A M.ORA.O BI B.ITI MN.OG.O G.LU.P AK.O NIS.I ISFR.US.TRIR.AN NAK.ON 4 GODI.NE BE.Z H.R.ANE, VOD.E, ODJ.ECE, ... ZIV.OTA! (treba li spominjati gr.ana.te, sn.aj.pere i zl.o.čine?) A KAO ŠLAG NA KRAJU DOBIJEŠ DR.Ž.AVU U KOJOJ TI JE POTREBNA ŠTE.LA DA ID.EŠ KEN.J.ATI. A TI M.OJ HA.ŠIŠ.ARU (ili d.obro.voljni dijaspo.rčiću) RO.LLNI GA LAGA.NINI PA KOD D.O.DIKA, TAD.IĆA, ŠE.ŠEL.JA, KARA.DŽIĆA PA NJIMA SE DOK.AZUJ, MOJ.NE ME.NI SANE.LE TI TV.OJE!
Srđan-e kralju.....
RudeBoy trifling ass motherfucka\' malo papak a malo žvaka zna tačno gdje crnačkog ima jerbo voli da ga guta, voli da ga prima
Ado našao posljednjeg Čovjeka u Srbiji :) Još da si sve ovo vrijeme imao pravi bend, a ne studente, gdje bi ti kraj bio...u svakom slučaju sretno brate! P.S. Papci, a pogotovo ovi nadobudni trezvenjaci, glabnite ga crncu a potom na autobus za ACQUA-u. A možete i pjehe do Bazena. pa ga tamo opet glabnite crncu. I zahvalite se onda njegovom k..cu na udarcu.
De je deda?
Dobra ona mala azijatkinja.Kolke ima sifone.Može glumiti u horor filmovima.Kad je vidiš da vrištitš od uzbuđenja:)
je li kultni ili kako onaj Sharan na RSA kaze, \"a sada stvar \'OKULTNOG\' benda\" ;) \"bruce lee vrati se, sve ti je oprpsteno\"
kralj
sta je tu KULTNO? nije da nisam upoznat s njihovim radom nadjite 10 bliznjih neka kazu jednu njihovu stvar pljunite me.... jadna je muzicka scena ako je ovo kultni bend
Kultna sarajevska grupa...jedino je SCH kultni sarajevski band...sve ostalo je šaaašaaaa
Hahaha ko fol dino je nešto drugačiji od grand parada i sličnih cirkusa.... Isti je to palanački mentalitet samo upakovan u novo ruho. Folk ja mrzim , po tome sam poznat, Guru mi treba da se mogu spoznat`
Na ovom portalu se ne može napisati niti jedan tekst a da tona isfrustriranih kretena ne počne sa pljuvanjem.
jao komentara, jadno, malo, isfrustrirano, usmrđeno poslijeratno sarajevo
sprem te se sprem te se dzankeriiiii haha