Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna doza nacionalizma klix.ba! Pokoljimo se verbalno,glupaci... Ceca i Dino su vrijedni toga!
Uhh Trgo, sto mi se ranije ne prijavi :)))
Alen, izvini ovo nije tebi upuceno :)
I ova vijest potvrdjuje kakva je rat glupost Al balkanski narodi su glupi i to je cinjenica protiv koje niko ne moze
...nije problem biti glup...ali biti glup svakih 50 godina...
hahahahahah slika kao iz neke žute štampe, Dino Merlin u malog krugu HAHAHAHAHHAHAH
BUM npr. HHHAHHHAHAHHAHAHA
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Bože sačuvaj, i vi ovo pišete kao da je svjetsko čudo! Nema ona šta priznavati, to se zna! Gomilu albuma izdao tadašnji Jugoton, na svakom piše naziv pjesme i onoga ko ga je napisao, zar treba biti "novinar" da bi to saznao? To zna cijela ex YU!
Četnikuša koja ima dobre pjesme
Dino patriota... Pa ga vi postujte i slusajte. Ne kazem da treba mrziti ali i ignorisanje je vid poruke!
Je.bat je
Pa vikendom mlade sarajlije cekaju u redovima da udju u kafice i klubove u kojima je ta ista ceca hit.
eee moja Ceco..da ti Dino ne napisa koju pjesmu nikad ti popularna ne bi bila
ko je ovaj transeksualac???
?!
Ova Ceca je kesa od estradnog umjetnika, ukrala je pjesmu Hanki Paldum, a kakva je danasnja Ceca pitaj te slobodno navijace Crvene Zvezde pa ce te vidjed kakvo mišljenje oni imaju za svoju nekadasnju podprecjednicu kluba kada je 2003 - 2006 godine, veliku sumu novca oprala bas preko ovog kluba i finansiski uhakala Crvenu Zvezdu, a o ratnim zbivanjima da i ne govorimo, Dino Merlin je pisao tekstove mnogim pjevacima i folk i pop rock muzike i to nije tajna to je sastavni dio njegovog posla ali ne treba pretjerivat sad ispade da je Ceci vecinu pjesama napiso baš Dino ma dajte.........
zar se to nije znalo i milion drugih pjesama kopirao
dino je napisao lijepu pjesmu i prodao je njoj, istu pjesmu je mogla pjevati bilo koja druga pjevacica. zasto je ovo neka vijest ne kontam.
koga briga sta drofulja prica
Jel ko za kaficu ? :)
kafica u ova doba, hmmm :D
Ma ne znam. Hj eto me