Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukupan iq u skenderiji 17
@genijalac sto haveru jel sto ne slusaju onog peskira kvina?
Čuj genijalca što je optimističan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tea je nemoralna, a Selma Bajrami skoro 50 joj godina gostuje u centralnom dnevnikom sa sisama na izvolite i za toliko godina ne može napuniti ni kafić na Čengić Vili . Ne slušam ni ovu, ali nek se svako snalazi kad već ima priliku, a ne volim ni lažne moraliste i dvostruke aršine.
Hajd sto su lazni moralisti vec bi to nametalo neke standarde sta je dobro sta nije. Slusaj sta ti se slusa i ne diraj druge.
Dobra je selma
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cajke će nam doći glave.
Hoće li u ovoj Skenderiji ikad svirati neka pop/rock/indie grupa, bend ili nešto? Eto i ne hejtam slušajte Teu, Karleušu, Acu ali brate mili može li barem neko iz C liste svjetskih izvođača doći? Došao U2 u devedesetima, Iron Maiden i eto, to bi bilo to.
Hoce i svira, samo tebe ne interesuje to :D I narod dobija sta narod zeli.
Ja konto na osnovu postera da je striptiz show. Ustvari ko je kurava sa postera jer ovo na slikama nije ista osoba
ko zeli da ide i da slusa nek ide, ko ne zeli zacas ukucas na yt nesto sto volis i uzivaj. koliko god ne volio nju i slicne njoj, realnost je da one prolaze na nasem terenu i pune sale i dvorane. ko voli nek izvoli, sto se mene tice ja odoh gledat top listu nadrealista
Bibi habibi??? Sto mu gromova!!! HAHAHAHAHA
dolaze cajke i donose multi-kulti priču, dok srbalji oštre noževe..e Bošnjo
De ba.....stara otrcana prica
šta nam Trojka uradi kuku
Iz koje si ti price izasao?
Selmino kad te zivot ko i mene rani, kad ti odu svi lazni jarani... Vrijedi vise nego kompletna diskografija doticne
Opet ova dvocjevka 😵‍💫🤣
Kak' bu rekli u Zagrebu, opet neke srpske cajke.
Kako se stvarno ova pevaljka preziva?
izbacila H
Kao da sam sve ovo već gledao, iz Srbije prvo dolazi pjesma, veselje, a poslije tenkovi i razni tigrovi, orlovi isl. Na žalost ni Hrvati ni Bošnjaci nisu ništa naučili.
Sarajlije? Ahahahahahah pa ovo sve sandže. Nema ni dobrih naših Fočaka i Istočnih Bosanaca, manjina su, sad samo sandže . Rip Originalno Sarajevo 2009 nedostajat ce mi raja. Sarajevo je umrlo krajem 2000tih. Sad su Sandže naselile Sarajevo. Umrlo Originalno Sarajevo, živjelo Seljačko Sarajevo! Ma ba toliko je Sandža u gradu da se ja osjećam k'o stranac u rođenom gradu!
Grad u kojem se okuplja najveći ološ da bi mladi narod uživao u njihovoj muzici, žalosno ali istinito.
Sarajevo umiruća kasaba prepuna papaka. Tješi još jedino što su i sve predstave u pozorištima rasprodane. Doduše mala su pozorišta ali su čak i opere radprodane.🫣