Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kralju!Samo oni koji su bili na tvojim koncertima mogu da osjete tu magiju!
Jake magije u pm,klixic se raspisao koda je rijec o nekakvoj svjetskoj zvijezdi.Obican amterski plagijator koji nije ni do koljena Čoliću,Beslicu,Bebeku,Balasevicu,Kovaču itd
antemurale ahaha i ja gledam i ne verujem ko da je licno pokojni Michael Jackson pevao.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Bogatiji sam za ovaj vecerasnji spektakl koji je stari majstor Dino priredio.Zauvek cu pamtiti ovaj koncert a verujem da ce ih biti jos mnogo u Beogradu.Takodje mi je drago sto su neki zli jezici koji su pokusali da naruse pozitivnu atmosferu pred koncert krahirali i na njih se obraca sve manje paznje.Pozdrav Sarajlijama!
Razvalio.Nacionalisti crknite!
e sad će dino ko i uvijek da donira para sirotinji hahahahahahhah
E moj dedo, ti još možeš zapaliti samo Beogradsku publiku, kod njih prolazi sve samo neka je tandara mandara. Za bosanke i bosance ti nisi nikada predstavljao ,,ime,, - ispod prosječan zabavljač sa govornom manom, glasićem retarda ali zahvaljujući ratu i publici koja se spustila u grad koju je do srži dirnula tvoja nazovi pjesma Da te nije Alija ti se obogati. Čuje, da se odavno stidiš te pjesme i da nigdje ne izvodiš. Dino-igrač na duge staze. Ko voli neka izvoli.
Gluplji komentar od ovoga je stvarno umjetnost napraviti. Čuj ispod prosječan zabavljač? Gledaš li ti šta pišeš? I deder biseru, da li mu je Alija pomogao da tri dana zaredom rasproda arenu 2011, pa sada dva dana zaredom? Nabroj imena biko koje vrste muzike kojem je to uspjelo?
zatezni pusti sitne duse neka pljuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj dino, tvoja rijec i rijec olivera dragojevica su nebo i zemlja... Od kada je oliver rekao da nece u beograd, do dana danasnjeg nece da ode, a napunio bi 10 dvorana u BGu... Ti si Dino zedan pare, "dajjj joss", jer ti nije dosta, ti si Tipicni Balijaner, udavio se tim dinarima konju:)) Oliver je ljudina!!
ko ne zna svoje cijeniti.... bosnjo je to.
Sve je uredu...ali da li je potrebno 5-6 vijesti na cijelom portalu. I kažu ovamo "neovisno novinarstvo".
Jebo vas Dino, goreg šupka Sarajevo nije izrodilo .
@zoi 84 BRAVO ali malo je poznato da dino nije sarajlija. Pojma nemam gdje ga svrstati. Znam da je prije rata bio ispodprosječan zabavljač ali kako izmuca pjesmu Da te nije Alija kad Dino dobi svu moguću publiku koja se u ono vrijeme spustila u Sarajevo. Obogati se. Ima puno godina kako se stidi te pjesme i nikada i nigdje je ne izvodi osim ako je nije odpjevao sinoć u sred Beograda, hahahahaha Nije kriv Dino što uzima lovu, krivaa je publika koja je, kako rekoh, u ratu spuštena u čaršiju.
svaka čast Dino biseru Bosanski.
jedna riječ ...LJIGAVAC
što sad ne pjeva Bajramsko odijelo ili što te nije Alija..govno prevrtanersko...slika i prilika svoijh predaka
pazi ovo: "Ima jedan grad, moj rodni grad, on se baš i ne trudi da vas osvoji, a vi ga osvojite čim ga prvi put posjetite. Pa pokušali su ga 4 godine osvojiti,i nisu uspjeli... šta imaju više....
pa sto opet negativne ocjene... jesu li napdali Saraejvo ovi isti kojima sada pjeva? Jesu, dobo nisu ONI ili svi, ali ih je pola bilo ZA.. sto se nisu 17 000 bunilo, izaslo na ulice i reklo: je l' Sarajv'o gdje je nekad bilo.. sada kada je zavrseno, dobor nije time ut, zasutavljeno za neka druga vremena... svi su pametni, i nije niko
toliko izjavljivao da nece pjevati u Srbiji pa ode 2011 i sad opet. Zafalilo goriva u jahti.
Vremena se mijenjaju, a jahte troše sve više.
Koliko vijesti se objavljuje s jednog koncerta, neko u Klixu očito mora biti veliki fan Dine Merlina. Ja ne volim njegovu muziku, niti idem na njegove koncerte, ali svaka mu čast na spektaklima koje pravi. Pa bio plagijator ili ne, a i Bregović je, ako ne i više, u toj kategoriji. Posebno zato što je jedini od tih velikih zvijezda koja je ostala živjeti u BiH i Sarajevu. A to je li pjevao Alija, ili nije jer je odustao zbog Beograda, koga je to sada briga? Pozdrav djevojkama s recepcije hotela Nevski u Beogradu, one su fanovi Dine Merlina i znale su doći u Sarajevo zbog koncerta.
...ja lijepo zamoljavam dragog nam klixu da i večers pusti seriju članaka o drugom koncertu. vodeći se onom starom "novi dan, nova nafaka al stari balkanski jal" da se svi đuture zabavimo veselim komentarima đe kojima srbi iz beograda hvale gostujućeg bošnjačkog patriotu izbosne dočim negostujuće bošnjačke patriote izbosne istog pljuju sve u 16, u petoj brzini i bez abs-a :)) takođe, savjetujem apsolvente fakulteta društvenih nauka, sa naglaskom na psihologiju i sociologiju, da za diplomski uzmu ovaj ivent i kreiraju stručni rad tipa "dino merlim i koncerti u beogradu - anatomija balkanske nesvijesti i zavisti". halalite na opširnosti, saće kahva pa se saberem :)) selam dini, publici u areni i svim ljudima sa zrnioom mozga. fala vi.
Placem :D
Klixovci ponovno nenadjebivi. 3245 tekstova na temu : "Dino pjev'o u Beogradu."
Dino glumi nekakvog ku..rcevog carobnjaka, prolupo i prerano ostario od pohlepe.