Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva kombinacija Halida i Crvene jabuke isto cevapi s kolom
Halkan - u sve se miješa :)
Jabba The Beslic
Bolje da nas nisu ni oslobađali :) sad bi bili Njemačka :)
Halid Beslic je javna licnost i veliki patriota, naravno i on je covjek koji zivi i radi u drzavi iz koje bi svako i malo normalan zbog ekonomske situacije pobjegao ali pravi patriota koji ima dovoljno za zivot u ovoj napacenoj drzavi nemora bjezati. Ima dovoljno ljubavi i para . Legenda je nas Halid a pjesma Ljiljani, i dan danas para chetnicima usi
oslobodise li ista od 92-95
Baš me čudi što nema Hadžihafizbegovića. On je Tuzlak.
Nažalost, odgovor nije tačan. Istina je da je do ministarske fotelje došao "na krilima kleronacionalizma", a takvima u Tuzli nema mjesta od 1944.
Aj što je materijalista...al što je prevrtljvac, to ne mogu. Znaš onaj njegov recital : "ne halali ni u ...". Izvodio ga po njemačkoj, ja ga gledao. Sad se to koristi u predstavi "Pismo iz 1920", zeničkog pozorišta, a njemu strašno smeta. Prijetio je i da će ih tužit. Znači sad ga stid onoga što ga je dovelo tu gdje jest. A što se glume tiče, makar u Sarajevu ima deset puta boljih od njega i to koliko hoćeš.
opet nam dolaze stranci
Legende
Živio Hitler, smrt Jevrejima.
Boze gledas li nas....
Gledam
a kad će "jabuka" i halid držati koncert u čast zauzeća minhena, pod geslom: "ostajte ovdje..."
U ČAST'' MINHENSKE SLAVNE BRIGADE '92''
nikada nikom ne bih pristajao na muku i golgotu koju su prošle sve naše izbjeglice, a posebno djeca. nervira me licemjerje javnih ličnosti koje su pozivale na borbu i ostanak, a prvi su razgulili. žera: ostajte ovdje, sunce tuđeg neba neće vas grijat' k'o što ovo grije grki su tamo zalogaji hljeba gdje svoga nema i gdje brata nije... em je ukrao pjesmu, em je prvi razgulio, a pozivao je na ostanak. ne mogu sranja nasitno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...halide, nek' si im j­ebo sve po spisku "demokratskom" :)