Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ima dobru pjesmu!
Dobra Madjarska, Bugarska, Francuska, Kipar, Rusija (sta reci), Ukrajina. Srbija ok nastup i glas, pjesma ‘nako, Hrvatska isto ok ali vec vidjeno- jos malo pa Cranberries. Trebala je CG proci u finale, bili su dobri, dobro bi se uklopili- steta. Latvija ok (dobar glas, steta sto pjesma nije malo bolja)- Dejan komentator glupan. Armenija extra, samo sto mi vuce na nesto, vec slusano cini mi se, nisam siguran, ipak odlicna.
Slatka cura, moćan glas! Ko može da sluša ovog komentatora na BHT? Glup, iritantan, ne zna šta lupa da moram odmah da prebacim na HRT!
ali uvijek je on komentator, evo 15 godina; od Dejana Kukrića i Maje Čengić napretka nema.
Mi smo imali danas evroviziju u Banjaluci BIH je prestavljao Dodik sa pijesmom Nemoze nam niko nista. Taj vokal je neprocijenjiv cak je bolji i od Rusije.
samo vam fali žica. neka vam deen posudi. moze biti i zlostavljan na sceni.
Ja ovog komentatora hahahaha Srbija svaka cast susjedi iako mislim da ce rusija uzet jbg
eurosong je liga šampiona za pedere.... vozdra...
Spanija najbolja!!!
gledam na HRT 1 voditelj i glas ima i bolji prenos slike..
Trebala bi ona našem Dodi održat koju lekciju iz bel canta.
I MI SMO IMALI SNAZNU PORUKU PA OPET NISTA
"Studentica arapskog jezika.." Mora da je vehabija...
vehabin'ca :)
@Max_Bunker Sta je da je,svaka joj cast. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)