Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao, jao na ovo je trebalo baciti neku veliku bombu da ih sve pobije. Sve samo smeće, i izvođači a i publika. Ne bih ja otišao da mi daju ne znam šta. U Hrvatskoj fino dovedu Metalicu a ne ove lakrdijaše. Platiš 100 KM, budeš vani i pokisneš i budeš prljav ko bauštelac al nema veze. To je doživljaj.
Hvala na komentarima, malo se uvalih u ove kockarske dugove pa reko da se sta organizuje.Zao mi da stalno Halida gulim.Kompletna orgnizacija koncerta je prosla na kompenzaciju, obezbjedjenje nisam placao jer su tokom koncerta se zapili (popili vise pive od publike) tako da se neke policajci morali odstraniti.Inace radilo se o laznom Sabanu Saulicu jer ga je pod maskom uspjesno zamjenio Asim Y. iz SWORD SECURITY-a i na taj nacin ostvario djecacke snove uspjesnog pjevaca.
KOJA SKENDERIJA????? POLA DVORANE ISPUNILE PALE A DRUGO POLA LUKAVICA majku vam lažljivu...lafo bratstvo jedinstvo
FALA LIJEPO VIŠE VOLIM ČETIRI ASA NEGO TRI KRALJA.
yebem vam sunce zarko u po ckaPi...
E kuku nama sa ovakom omladinom... I sa ovima sutra u Evropu... Jadni li smo zalosni... Nikad... pa ni tada...
e nek ste mi vi urbani seljacine jedne treba da se svi ponosite ovim ljudima i njihovim pjesmama,nisu vam ovo seke,cice i mice da govorite da je seljakljuk u pitanju ko se imalo razumije u muziku zna da su npr sabanovi textovi nesto najbolje sto se moze poslusati od muzike sa ovih prostora,nek je vama metal dobar i ostali pokusaji muzike.pozdrav svim normalnim i ne iskompleksiranim ljudima
a sto se \"urbani\" narkomani jedu sto se seljadija dobro provela...a sta cete kad nas je vise hahaha e sad se jedite a mi cemo i dalje da slusamo dobru muziku u centru Sarajeva a vi cekajte bjelosvjetske narkomane da drze \"nastupe\" i pustaju \"stvari\"
slusam svu vrstu muzike osim deena i onih cica mica preko drine, i znam na dernecima da su uvijek oni njaveci rockeri znali sve tekstove od halida...
HALID SERE SA BRATSTVOM I JEDINSTVOM VIDI SE DA JE SA ROMANIJE.??
JEB:Š NARODNJAKE OTKAD IH SLUŠAJU HRVATI I FUDBAL OTKAD GA GLEDAJU ŽENE;REP OTKAD GA PJEVAJU BIJELCI I TENIS OTKAD GA IGRAJU CRNCI
po facama vidiš sve go seljak, klempave uši, kokošja prsa, ćoškaste glave.....
Hahah volim slusati pojedine narodne, ali ove slike su uzas goli papanluk hahaha sve rumeno i oznojeno s pivom u rukama.
SMRT NARODNJACIMA
gori mi je ovaj halid vise i od lady gage na koji god program okrenes samo halid nesto pametuje i sere