18. juna otišla dva velikana
0
Sjećanje na Davorina Popovića i Adija Lukovca
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, teska saobracajna nesreca. Kako da ne. Lik se konacno uspio samoubiti. Pokusavao je par puta prije na razlicite nacine pa mu nije uspjelo. I onda se zapucao u betonsku plocu. Na mjestu nesrece nije bilo nikakvih tragova kocenja. Malo cudno za nesrecu.
Pokoj i rahmet dusi obojici.Davorina nazalost nisam poznavao,ali Adija jesam i mogu reci da je bio umjetnik u pravom smislu rijeci.Umjetnik je za mene svako ko se bori sam sa sobom i ne ostavlja glupe komentare isprazno kritikujuci druge u vlastitoj nemoci i LUZERSTINI.
@LYJDD Sada mi je malo jasnije ko je bio Adi na osnovu njegovih fanova i psovanja na prvu loptu - primitivci. Vjerovatno je i on bio takav? Vjerovatno je radio svoju muziku za vas?
ma dosta vise sa ovim davorinom, prozivio je svoje i kao da je ne znam ja ko. Pjevao, uzivao provodio sei sve za svoj dzep i to je to. cudi me da jos nisu u ovom tekstu spomenuli i delibasica uz njeg - i on je igrao za sebe i za svoj dzep. dovoljno je cak i previse sto su im onoliki park napravili..bili-prosli idemo dalje....
evo upravo sam pustio ADIJA \"ODLAZAK\" SA REMAKE-A mislim da je vec tada znao da uskoro mora da krene sa ovog nesretnog mjesta sto se zove planeta zemlja
Dobro hej \"pimpek\" jes velikan,al ovaj Adi !!!!??? Allah im se smilovao i dzennet podario Amin
rhinostop 18.06.2009. u 16:57 VELIKI zato što ste vi mali!!! SVE JE REČENO!
Neki nikad nece shvatiti kakvog smo genija izgubili ! Adi brate, nadam se da pravis prekrasnu muziku i odlicne partije u raju/dženetu :) p.s. a vi koji pišete nebuloze treba da vas bude sramota i strah Boga, pokazite bar zrno poštovanja prema preminulim, sram da vas bude stoko neobrazovana!!!!
@LYJDD To care! Neke ljude treba maljem u glavu, mame vam se nayebem papanske! Nije bitno jel bio šizofreničar il\' jel se ubio, važno je šta je ostavio iza sebe. A drago mi je što ovi papani nikad neće skontat\' njegovu muziku, ostanite na tom levelu...vama ni cheatovi ne pomažu!
VELIKI zato što ste vi mali!!!
Pimpek, vjecna ti hvala sto si mi svojim pjesmama i nastupima u FIS-u uljepsavao davnu mladost...
adi je bio lijeceni sizofrenicar
R.I.P.-Adi mi je jedan od najdrazih muzicara iz poslije ratne BiH. Dao mi je nadu da jos uvijek ima nesto dobro kod nas da se slusa osim turbo folkasa sa istoka. Njegov stil stvarno niko nemoze kopirati. Legenda..... Zasto Bog(ako postoji) uvijek uzima dobre ljude?
Adi Lukovac je sigurno najbolji predstavnik BiH u svijetu, muzika koju su radili on i Ornamenti je napravljena prije svog vremena i kod vecine Bosanaca i Hercegovaca nije nikad bila niti ce biti jasna. Muzika na nivou a ako ne i iznad nivoa Massive Attacka i ostalih trip hop velikana. Davorin sta reci za ljude koji su na sceni harali 1000 godina. Steta velika A sad za M. ja mislim da si ti skrenuo-la sa uma ako neznas zasto su ovi ljudi velikani. Meni je stvarno oda zao osobe kao sto si ti.
@ PIMPEK @ ORNI idite obojica u pi*cku lijepu materinu!