Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajte molim vas, njena karijera je postala propaganda, mediji urnebesno hvale njene koncerte jer ih natjera menagerica, a istina je sasvim drugačija! Vidi se po licima posjetiteljima kako se \'zabavljaju\', a nerijetko se može čuti kako su njeni koncerti dosadni, ona sama dosadna, bez prijenosa energije, da uspavljuje ljude na koncertima. Tolika opsjednutost time da se ona mora svima svidjeti vidi se na you tubeu gdje se briše svaki komentar koji ne hvali to razmaženo derište! Nju nitko živ ne voli zbog pregroznog ponašanja i to ju koči da bude najveća kao i njeni dosadni koncerti. Eto, to je istina!
Osrednji nastup. Zvuk grozan kao i obicno u kockarnici koloseum.
mljac
nabijem ja vas sve na k u r a c
Trebali ste noć ranije otići u Slogu zabilježiti briljantan koncert legendarnog Električnog Orgazma, ali očito da vi nemate pojma ko su oni, jer u njihovo vrijeme niste bili ni rođeni!
uf, kako je samo ona meni dosadna