Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voznja u kabrioletu, bazen i oko bazena cice mrdaju guzicom i dva plesna poteza..zaista nikad viđeno :/
http://www.xvideos.com/video887950/severina_vuckovic Njen najbolji spot..
...gle...ne bi diskusija :)
ja bi joj ga volio smjestiti vise nego nekoj nasoj hanumi...a bogami i one srbijanke sve nesto kuliraju niti jedna se nije usudila snimiti onakav pornic poput Seve... mislim jes da ne voli nas Bošnjake i ne voli Sarajevo i Bosnu...al hajd ko pic.ka je boli glava...a sad ebo karakter i dušu...sve su te pjevačice iste...samo mi zao sto mi samo guramo pjevače a nemamo zena slicnog kalibra niti za lijeka...i nemojte mi sad poceti spominjati Elviru Rahović, Bajrami i Hanku jedna je baba a ostale 2 su ružne
...gle...oće\'l to bit\' diskusija / prepucavanje :)
Nije ni CECI a ni BRENI ni do koljena, (naravno dok su bile u najboljim godinama) ali sad kad njih nema onda ok moze i ona.
@@commi ...ja nisam stalni komentator...ja sam stalni gnjavator :)...vidim, opčinjen si :)...hoće to, naročito kad je žena nedostižna :)
Samo se ti za.j.e.b.aji :) Ja nisam stalni komentator ko ti, samo ponekad uletim. Ali rijetke su ovakve zene, zato nije lose to istaci kad se o njima govori ;)
@uh ...treba li zvat\' hitnu, yarane ?:)
Kakva zena. Onaj kome je ovdje bitna muzika je pe.d.e.rcina. A onaj kome ne valja je slijep. A oni sto bi por.ni.c su primitivci. Kakva zena. Nevjerovatno.
SEVKA AVION ! ! !
Like: ako vise volis sevdah tradicionalnu bosansku muziku, pjesme koje su pisane u doba kad se nije pjevalo za pare i ono sto je bas nase. Dislike: ako j.e.b.e.s svoju mamu i vise volis turbofolk i ovo novokompanovo s.r.a.n.je.
da si bogdom pornic kakav snimila,bolje bi bilo...
Je*o pjesmu, bitno je da sisa ne fali, a spot inace srednja zalost
prodala se sevka za saku dukata
meni ovo malo baca na neki srbijanski letni hit... Ovaj muski vokal isto dado polumenta.. al hajj
Koliko Vam je platila da objavite taj spot....ili koliko ste VI platili da ga objavite....