Pohvalio je i Perez Hilton
0

VIDEO / Severina objavila spot za regionalni hit ljeta "Italiana"

Klix.ba
Foto: Mare Milin
Foto: Mare Milin
"Italiana", Severinin treći singl s nadolazećeg albuma, za koji su muziku i tekst napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, doživio je svoju videopremijeru.

Nakon što je pjesmu premijerno izvela početkom juna u finalu regionalnog Survivora, "Italiana" je u vrlo kratkom roku srušila sve rekorde - postala je prva pjesma s ovih prostora koja je u prvom danu na YouTubeu preslušana pola miliona puta.

Pjesmu je nekoliko dana nakon premijere pohvalio i čuveni svjetski bloger Perez Hilton, a postala je veliki regionalni hit koji je zavladao radijskim eterima i klubovima, da bi do danas, svega tri mjeseca nakon objave, bila preslušana više od 17 miliona puta i time postala najslušanija hrvatska pjesma na tom popularnom videoservisu.

Da bi se svojim fanovima odužila za takvu reakciju na pjesmu, Severina je odlučila snimiti spot gdje je zajedno s fanovima pleše već prepoznatljiv Italiana ples, čiju je koreografiju osmislila Ivona Brnelić.

"Jako sam sretna što smo snimili ovaj spot i što izlazi baš na početku školske godine da se djeca vesele. A i ja isto, kad vidim radosna lica svih koji su sudjelovali u njemu. Toplo im se svima zahvaljujem", rekla je Severina.

Režiju spota i ovoga puta potpisuje Darko Drinovac, Severinin dugogodišnji saradnik koji je uspješno dočarao energiju kojom odiše pjesma.

Spot je sniman na na nekoliko lokacija, odnosno na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, krovu Westgate Shopping Citya, zatvorenoj autocesti prema Velikoj Gorici, bazenima Ville Breg u Vršcu te beogradskom splavu "Play". Styling potpisuje Petar Trbović, make-up Saša Joković, a frizuru Martin za Frizer Ruža.