Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emina kaze da ja nesto napisem ali ja pojma nemam sta reci o Seve. Imas li ti Amela sta reci? Amela misli da je Seve najbolja pjevacica na svjetu cjelom i ima sve njene CD-ove...ukljucujuci i onaj DVD sto je nedavno izasao. Volimo te SEVE!!!
Ma mala je najjaca ali samo u mushkim ochima narocito poslije onog dugometraznog crtanog ;) ps http://naked-estrada-more.cjb.net/
prva pjesma se zove"to jače ah ah tu jeste ah ah ah ah ah...." :)
prva pjesma se zove"to jače ah ah tu jeste ah ah ah ah ah...." :)
SEVE ....THANK YOU::::: Da nebi tebe i tvog pornica nebi nashe trebe kitu u usta nikad stavile....ma sad ga cuclaju pravo a mogu ti reci i da je jebacina postala mnogo bolja i zanimljivija!!! Thanks!!!
mogul ti lizat picku?
DA SAM NA NJENOM MIJESTU I JA BIH TO RADILA KADA MOGU NISKO TARINE ZASTO NE ONA
ma SEVERINA je pokazala sta zna svaka njoj cast pa je to uradila javno ,druge slavne mislim ,,nase,, su djevice
nije vec osman karindjic
Jel se ovo javio i Osman Hadzic???:)Dobro je ona to skontala,prvo film,onda lova,onda promocija....Prva se sjetila,nije sala
idioti, idite slushati Brenu niste se "otisnuli" vishe od toga pa i mama vam se kara(la) debilchine
bravo severina
Da hoce izdati novi film bolje bi joj bilo
bio bih duboko u njoj
Severina izdaje novi pornic???