Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma PRIĐI BLIZE zakon pjesma al\' gdje da je skinem
bili smo dobri zaslužili smo i bolje mjesto na eurosongu TREBAO BI DEEN I SLJEDEĆE GODINE NAS PREDSTAVLJATI
ma nek mosa rafu nek i ovo djepro
zar je bitno ko koga jebe bitno je da je fino, pustite momka da zivi svoj zivot, primitivni mravojedi.
samo naprijed DEEn majstore
I want to smoke all night.In the disco (svakom ko naidje)
Svaka cast DEEN
Umjesto da mnogi liječe svoje bolesne komplekse preko ovih komentara bolje bi im bilo da stanu pred ogledalo i zapitaju se koliko oni vrijede
Ma kako god bolje je sto on ide na eurosong nego ona izvrata Mija!!! Sretno
VIUDIM DA SE NEKO POTPISUJE KAO JA I BLATI DEENA. Deen samo naprijed....
Mada kolaju neke price da je Deen homoseksualac ja u to ne vjerujem, momak ima jednostavno svjetski stil i glas i zbog toga ga ne moze carsija nazalost jer sve sto je dobro i kvalitetno mi to pokusavamo ismijati jer smo teski primitivci umjesto da ga podrzimo na Eurosongu ove godine mi ga karitikujemo i ulazimo u njegov privatni zivot - mislim da nemamo pravo na to. Ako zaista ljudi ne vide trenutno najbolji glas u Bosni onda su zaista slijepi. Deen, sva najbolje u daljnjem radu i sretno na Eurosongu, uz tebe smo, samo naprijed! Salih (Canada)
Slusajte svi DEEN je super momak i nema mu se sta reci!!! Sretno
zelim prespavati cijeli eurosong, mislim da ce biti sranje
ma samo naprijed!!!bar obezbjedi bolji plasman!sssretnno
komentar