Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, Bolero je jedna od onih grupa koja me na prve taktove vraća u djetinjstvo - ne znam zašto. Ima nešto kod njih što mi budi nostalgiju.
Divno!
Danas ima kvalitetne muzike ???! Isto koliko i kvalitetnog fudbala ili pristojnog ponašanja u VAŠEM društvu . \"Na priredbi kraj Frankfurta peva Kurta peva Murta .............i naravno Džej\"
Nemoj hodat\' bos po Bosni, nemoj!
KONAČNO!
krosnje divljeg kestena dok lisce opada ... ali to nismo vise mi ... da ti kroz prozor udjem da ti usne nadjem ... pateticno malo. njihov stil, ali malo je to sve isfuralo. doduse ... u poredjenju sa ostalim sran.jem koje se snima u posljednjih 15-tak godina, FANTASTICNO
Odlicno, bas bi bilo dobro. Strava!
Čuo sam je na Radiju M maloprije...FANTAZIJA, da je ovakve muzike više ne bi bilo ovoliko sranja...Nego bi djeca pisala pjesme i zeljeli da budu Bebek i sl. Al sad djeca uzore traze u mafijasima i siledzijama! Bolero je legendaran sastav.
Bolero! Muzicka grupa na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tadasnji ljubavnici su je voljeli svom silinom i snagom kojom su se pjesme morale voliti. Drugacije i silno bio je njiho imidz, neprevazidjen ne mozda sirinom ali ljepotom i snagom svakako. Momci, nikad nije kasno za ljepotu josh jednom. Let\'s go!
jos ima nade za ovaj grad
http://www.youtube.com/watch?v=flv86ZOdV48 evo ti taj damir avdic u mladjim danima, al\' boze moj, to nije taj stari dobri ex-yu rock...
Kultna??? hahahaha
A inace taj damir avdic kojeg ti promovises je u cvijetu mladosti covjlo 40 kuka. Go Misho i Mile...
više sa ovih ex-yu pop otpadima? pa koga ovo više zanima? Dajte nešto novo radite, pa ima i danas kvalitetne muzike, zar je samo ex-yu rock nesto dobro na ovim prostorima? nema jugoslavije više, nit\' ex-yu rocka i popa i turbo-folka. DOSTA VIŠE!!! http://www.youtube.com/watch?v=qj27SgU3PpY
prelijepo. pjesma mi je uljepšala cijelo veče. Ovaj vokal jednostavno mami osmjeh na lice :)) respect
potpisujem! :)
Meni fali daska na plaži...Meni treba košulja s palmama...Čeka me Cadilac u garaži...Pale me kontakti s damama :)))))))))))