Bosanska izbjeglička priča
0
Selma Adžem pjesmom osvojila publiku Evrope
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Selmice!!! Autenticna interpretacija i iskren pristup, svaka cast. Prava Bosnianka!!!
@bystander Ima i ona: Kroz Bosnu ne pjevaj Kroz Srbiju ne igraj Kroz Makedoniju ne sviraj/muziciraj Al kome je draze nek prihvati kako ko hoce. Meni je ko Bosnaninu Bosna na srcu i da sad ne nabrajam kolone vrhunski pjevaca, sto bi mogo i ti za Makedonce ali realno ja bih mogao duplirati svako tvoje ime, ali uredu je. Pozdrav!
mene ovi vasi komentari izbacuju iz cipela!! zamisli, od toliko bosnjaka na svijetu nasla engleza! prestrasno! to je stvarno veliki problem, ja mislim da bismo je mogli spaliti na kakvoj lomaci!! kako se usudila! gadite mi se!
Sa tri pjesme osvojila Evropu, ha ha... (sto ovo neko forsira iz Gorazda,...bice je tesko dobit za festival treba ce stela)
Da nije malo previse, osvojila Evropu? Niti je bila uspjesna ni u Austri u Engleskoj jos manje, u ostalom gdje su ti koncerti. Sve je laz... Selma Adzem pjesmom osvojila Evropu.. Ovakav naslov je bio na Stranici Gorazde online, pitam se sta je ovaj mislio kad je radi link?
Ova mala nema veze sa pjevanjem. Drugo, kreativni rad joj se sveo na obrade, zamisli, Dine Merlina :))) Zivi u Londonu, kara je fudbaler a ona pjeva Dinu Merlina i vi sada nama tvrdite da ona osvaja Europu hahahahaha oplakah pod stolom sam :)))
a za ratnike....znamo kako ste se borili, vidi se danas
moji bošnjaci, pa vi ste stvarno ba.gr..a nad bag.ro..m, ni ..ganac..i vam nisu ravni , smeta vam što se udala za tamo nekog...a vi kada oženite neku druge vjere e to je sevap,....ma sve se tješim da niste svi takvi..ali stvarno ste zaostali
On nije htio reći Bošnjanin, ne zna on ni šta je to, već je očito plaćen da na ovom članku sam piše i sam lajka pa ti saberi 2+2 kakva je to psiha. Ne sjeća se on ni rata, ni rahmetli Alije, ni hladnoće rova u noći. Nastavi pisati sam sa sobom i potpisivati se kao ja. Ovo ti je zadnja od mene.
Ovako, tvrdio si da sam iz Svedske. Potom da sam sa sela i da sam u nekoj Eu metropoli. Nakon toga nisam ratnik. Zatim da sam nikakav ratnik bio. Na kraju da sam nepismen i malodoban. Jako grijesis u svemu i pritom si bezobrazan. Dakle, veoma si konfuzan i to sto se grohotom smijes, vjerujem da ti je to potrebno u rasijanosti u kakvoj jesi. Bosnani jeste arhaicni izraz, preteca Bosnjanima i Bosnjacima a sada Bosancima. Ali ti to jako dobro sve znas jer radis "remoteviewing" moja vidovita djevojcice. Mislio sam da ces malo ohanuti ali ne ipak tvoj bezobrazluk je konstanta. djevojcice sa provincijalskim pogledima. Budi pozdravljena!
Grohotom ti se smijem nepismeni balavče, ti vidio rata nisi, ti se ni Alije živog ne sjećaš, vrlo očigledno iz tvog posta.
Mislim da je lik htio napisati Bošnjanin što je originalno ime svih stanovnika Bosne..
Kako bolan znas kakav sam ratnik bio i koliko imam cega. Dijete drago jel to bacas kasike ili si se umislio. Napelo se u tebi govance pa kontas da su misici. Ajde zdravo elokventni maladicu lingvisto nevidjeni. Al dobar si malo si ohano, neka i bolje. P.S. Pzdravi se red je neki.
-Selma Ljubim ti kokicu tvoju ....,idolu moj , ljubim te dok se sav ne umazem...!
Vidim ja kakav si ti ratnik. Previše si se pouzdao u to što si rođen u Sarajevu pa danas izvisio kao i ostali jer nemaš ništa osim to da si rođen u Sarajevu. Mogao si barem naučiti jezik i pravopis da ne brukaš to kasabe iz koje si.
"Uporedo se bavila muzikom i bila članica školske muzičke sekcije" toliko
Bruka za sve zene u Bosnu. Nije mogla nac neki Bosanac pa da se uda za njega? Nego uzela stranac. Kako je to prodato a sad glumi volim Bosnu i Bosance. AHAHAHAHA Fukara