Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješno je kad kažeš da VG kvalitetom muzičara ne može prismrditi Prljavcima! Ne da mogu već su daleko veći profesionalci i imaju daleko više energije, jer su se pripremili za turneju kako treba, a ne kao Bodalec koji od velikog stomaka ne može da skaće po bini niti da pjeva čitav koncert pa prepiuštra publici da to radi. Ne znam na kojem si koncertu VG bio, ali prvi od 2 je bio potpuno rasprodan, drugi skoro rasprodan, jako je malo karata bilo ostalo. da ne spominjem njihov prvi nastup u DM 2007. godine i dvije kilometraske kolone pred DM. Kvaliteta pjesama današnjeg Kazališta je ispod svakog nivoa, za razliku od VG. Prljavci nisu mogli rasprodat Zagrebačku Arenu, pa su djelili besplatno karte, dok VG rasproda u sekundi Beogradsku Arenu koja je kapacitetom veća od Zagrebačke. A o kašnjenju koncerta od 1 sat vremena i bez bilo kakvog izvinjenja da ne pričam. Kad budeš odgledao koncerata što ex Yu, što svijetskih zvijezda kao ja, onda se možeš javiti.
Sinoć bilo fantastično!
Chuj \"Prljavci\"... poceli ste ko Index i Nov@ TV...
hajd ne kenjaj majke ti. bio sinoc i koncert bio odlican, a kvalitetom muzicara van gogh ne moze prismrditi ni na 100 metara prljavcima. koncert bio vise nego odlican i za razliku od van gogha zaista popunjen do zadnjeg
Bio sam na drugom koncertu i mogu reči da su Prljavci pravi penzioneri. Konceret je trajao jedva oko 2 sata. Obzirom na ugled morali su svirati minimum još pola sata, ali vidi se da nisu fizički u stanju da to urade. Što je koncert bio bliži kraju Bodalec je sve manje snage imao za pjevanje, što se vidi da je dosta toga prepuštao publici da pjeva. A dobar dio vremena su potrošili na šuplju priču i pozivanje publike da vrišti u pauzama između pjesama da bi oni mogli da predahnu.Neke od najboljih pjesma u istoriiji benda nisu uopće odsvirane, ali su zato odsvirane razne gluposti tipa Kiše jesenje itd. 2 koncerta Van Gogha u Domu mladih krajem 2009. godine su svjetlosnim godinama ispred koncerata Prljavog Kazališta. Van Gogh je bez problema odsvirao 2 koncerta u trajanju od po 2 sata i 40 minuta i to čiste svirke uz minimalnu priču koja je bila konkretna, a ne šuplje pjansko baljezganje, a treba dodati da sviraju puno tvrđu i žešću verziju rocka u odnosu na Prljavo Kazalište.
GDJE SU DZEKO DIJAMANT I NJEGOV JARAN NAZIF GLJIVA ?
trebali ste biti u slozi da vidite sta je prava svirka!!!!
To su bile sretne godine
dobar izvjestaj i filmic svaka cast produkciji
sad ce Bajaga..pa ce da bude sou..i pickice ce sve da budu mokreeeeeeee
Strasan vam je ovaj fotograf. Lik je usliko 20 slika na pocetku koncerta i zavrsio... Svaka cast... Koncert je bio dobar, samo matori su prljavci, nisu oni vise za koncerata...
steta sto Damir Liposek sad svira sa Thompsonom, fale njegova soliranja i to pravo :) lijepo se provedite i veceras
MA HEBO OVE, KAD CE OPET TUFAHIJE I KASKADE U DOMU MLADIH?
ima li karti jos?