Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj PR-a majko moja! Ovo je sigurno sastavljala ona Alma iz Art Zone, jer samo ona moze napisati da je nastup u Virpazaru \"osvajanje\" Crne Gore. Ja sege! hahahaha
CUJ NASTUPAJU U \"VIRPAZARU\". I NAJBOLJI BEND(zar je moguce). SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN, A SA OSVAJANJEM C.GORE ,DA TE BOG SACUVA.
kayaking - O Yeah!
Ovi su mjesavina svega necega, a politike najvise, socijalna varijanta Ako je ovo najbolje na balkanu , onda ga treba zapaliti skroz,i to odmah.
jednostavno najbolji ! Samo naprijed
Koja grupa to moze muzicki stati na isti nivo sa Stukama? Da ne pricamo o tekstovima
MA daj ba, kavao preuvelicavanje...grupa koja se svidja nekolicini ljudi tipa Adi Sarajlic i sada svi trebaju da se klanjaju njihovim podrumskim stihovima.Sarajevski papanluk.
Letu stuke je trenutno najbolji bend na prostoru ex yu,jedini sto podsjecaju na stare dobre 80-te.Prvi album remek djelo
HAHAHAH, cuj osvaja Crnu Goru, zemlju od pola miliona stanovnika, kad im studenti odu u BG ili Sarajevo.Strasno