Muzika
0

Sarajevske "Štuke" osvajaju i Crnu Goru

Sarajevo-x.com
Sarajevski bend "Letu štuke" će 13. septembra, na veliku radost svih fanova, nastupiti u Crnoj Gori u Virpazaru u sklopu 2. Festivala prirode i kulture "Jezero puno čuda", koji će se održati 13. septembra na nekoliko lokacija na Skadarskom jezeru.

Festival ima za cilj predstavljanje kulturnog i prirodnog nasljeđa, turističke ponude i lokalnih zajednica Skadarskog jezera.

U okviru festivala bit će organizovane brojne promotivne aktivnosti: windsurfing i kayaking, takmičenje u sportskom ribolovu, biciklistička tura iznaneđenja, letovi balonom, malim letjelicama i zmajem iznad Skadarskog jezera, pješačka tura, posmatranje ptica, slikarska kolonija u Virpazaru, izložba lokalne zajednice Skadarskog jezera - domaća radinost, suveniri, krstarenja, kao i restoranska ponuda sa promotivnim cijenama.

U muzičkom dijelu programa, koji će biti organizovan u Virpazaru nastupiće DJ Chevalier /Fluid drum od 18 sati i podgorička grupa Krug od 19.

Posebni gosti festivala, koji će nastupiti od 20 sati, bit će sarajevski bend „Letu štuke“, koji uvijek obećava dobru svirku i još bolji provod.

Ulaz na koncerte je besplatan