Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapsko proljece je dobar pocetak. Uspjeh sjevernoafrickih zemalja zavisit ce iskljucivo od tamosnjeg stanovnistva, koliko budu spremni opismenjavati se (politicki, prvenstveno) i kontrolisati izabranu vlast. Pametovati da im je bilo bolje u totalitarnim rezimima nije fer - stanovnici tih zemalja su htjeli promjenu, i to treba postovati. Komparirati tamosnju situaciju s nasom, "kako je nama u Yugi bilo bolje" nije uputno - nas nije unistila demokratija, vec nas je unistila nasa korupcija. Prebacivanje krivnje iskljucivo na strance je podvala nasih politickih partija, koje su pokrale svoj narod. Stranci love u mutnom onoliko koliko im dozvolimo.
Zar i ti sine Brute si pao pod uticaj cionista
Ma Kakvo proljece. Cista okupacija Amerike i mmf-a. Nikad im nece biti kao nekad. Umjesto da su ucili na.primjeru Iraka oni se nafurali. Irak propao totalno.
"arapsko proljeće" iliti "kako se vratiti u srednji vijek i pretvarati se da idemo na mars"